2014-07-30
17:04:36

European cup del 4
Fredagen vart lång och mycket nervig men inte för mig konstigt nog var lugn med bara lite pirr i magen. Såg enligt alla hur lugn ut som helst. Det var solo (freestyle) dagen och Sverige hade 8 starter under dagen :) och alla gjorde bra ifrån sig!
Hanna, Lisa, Rosna, Pella
Frida, Emma, Elin och jag

Jag va start nummer 40 när juniorerna och seniorerna blandats. Ville vara tidigare men det blev bra var i början av dagen iaf :) Det var jobbigt i trixen med tanke på takhöjden som va som den va.. Men jag hade klarat alla trixen på uppvärmningen och även fått staven i huvudet en gång i dubbel illusion :) Ajaj men det gick bra!

Bilden lånar jag från Kalmardrillen :) tack!

Jag är nöjd med min omgång och poängen blev bättre än sist på förra cupen :) dock vet jag inte vad slutpoängen blev men jag slutade på 36 plats av 54 seniorer. Bästa svenska senior solist igen :DMåste tacka Adrien igen för ett så underbart solo och super fin dräkt!! Thank you!!

Eftersom det inte va så mycket som funkade och gick som det skulle under tävlingen så fick man lägga sig på golvet och vila efter att vi hjälpt Lucas att samla ihop paljetter och strass som lossnat från alla dräkter.


På lördagen var det semifinal för tjejerna och sen var det team och group som skulle inta golvet :) då hade vi Staffanstorp och Kalmar j1 samt Kalmar s1 ut på golvet och S1 tog sig vidare till finalen :) så härligt med två svenska starter i final!! GO SWEDEN!! 


Även att teamen och groupsen var väldigt duktiga så får man passa på att sova lite på läktaren :) och då behövs dubbla kuddar för att kunna stänga ute lite ljud. Med betoning på Lite!!2014-07-29
11:54:26

European cup del 3
Torsdagen drog igång med solo 1baton som belackare alldeles för tjatigt med samma låt alldeles för länge. Jag kunde inte komma på hur 2baton låten gick förän det va våran tur att värma upp. Den låten är oxå tjatig men den är inte lika tjöttig som den andra så den är mer okej.

Hanna körde solo 1baton och Lisa,Johanna, Linnea, Sara och jag körde 2baton så Sveroge hade mycket att heja på den förmiddagen/dagen. Efter att grundomgågarna var klara skulle det vara farmifinal och finaler i båda klasserna och jag och Sara som tävlade i 2baton,adult,B gick vidare final och Linnea och Johanna som tvälade i 2baton,senior,B fick även dom vidare till final. Super kul!! Men sen blev det helt plötsligt ändring i schemat och duetterna som skulle kört sist på dagen fick köra innan finalerna. Då var det bara att pausa igen och heja på Elin & Ingrid och Louise & Josefin som var våra Svenska duetter :) det gick super för båda och Elin & Ingrid gick vidare till final. 

Sen på kvällen var det då dags ingen för finalerna i 2baton att köra och det gick bra! Lätt sammanfattning: Sara vann och jag kom 3a :D Så himla härligt!! 

2014-07-27
10:26:04

European cup del 2
På onsdagen hade vi dragit den kortaste Stickan och fick vårat musiktest halv 8 på morgonen.. Buhu tidigt men vi fick som tut va flytta vår klädkontroll till efteråt så det va bara dra på sig träningskläderna äta lite frukost och åka till hallen som va allt annat än vad vi hoppats på iaf om man tänker takhöjd. Jag hörde 9 meter (rätta mig om jag har fel) och det är inte en godkänd hall sö det var bara till att jobba på i trixen och göra det bästa av det. Men för mig som är van vid att göra mina trix i jättehög hall blev det jobbigt men jag tog allt några gånger iaf under musiktestet. 

Sen på dagen blev det en till tur på stan :) och på kvällen var det dags för invigning som gick förvånansvärt snabbt  men den var inte så imponerande så det var tur att den va kort. Skönt oxå för det brukar bli så himla varmt att stå där och "trängas" med dom andra länderna. Det är även då man får se vilka det är som kommer tävla för de andra länderna. Alltid lika kul!!

Hela landslaget på European Cup 2014!! 
2014-07-23
15:03:52

European Cup del 1
Nu kommer lite uppdatering om cupen :) man kan sammanfatta det som att det gick Bra! Jag tog brons i 2 stav och slutade som bästa svenska seniorsolist!

När vi fick startlistan så var det enkelt för Sara om mig (som tävlade i adult B) i 2 staven att bestämma att båda skulle få med sig en medalj hem! Vi va 4 i klassen så en skulle hamna utanför och det skulle inte bli nån av oss!! Efter grundomgången låg Sara 1a, Holländskan 2a, jag 3a och Tyskan 4a och så blev även slutresultatet efter finalen!! YES!! Vi tog hem de första svenska medaljerna internationellt!! Så underbart och så härligt att göra det tillsammans med Sara :)
När vi kom ner på måndagen så fick vi våra hotellrum, vi åt middag och sen var det bara att gå och lägga sig för på tisdagen var det träning på förmiddagen som gällde och efter det shopping shopping (vilken glädje det blev när vi fick höra att Zara fanns i stan)!

Detta var de första två dagarna. Måndagen var inte mer händelserik än att vi åkte buss i 12 timmar.. Men dra och jag var redo!!

2014-07-05
21:06:07

Packningskaos
Den här gången går det trögare än vanligt att packa..vet inte vad jag ska lägga ner och ändå lägger jag ner saker i väskan men tror det är dom sakerna jag kommer att använda minst i veckan..hehe jaja bara jag får igen väskan :)
 
 
Vad är det jag verkligen behöver ha med?
Dräkterna
Stavarna
Drillskorna
Strumpbyxor
Sminket till dräkterna
 
Vad behöver jag inte ha med?
Den 5e tröjan som jag la ner nyss
Alla 5 par skor (eller)
Alla jackor jag inbillar mig att jag kommer använda.
 
Men man vet ju aldrig kan bli många ombyten på en vecka!
 
Om ni vill ha uppdateringar från Cupen i veckan tippar jag på att jag kommer uppdatera mest på insta så lägg till mig där - ericagrebner :)
 
 
 

2014-07-03
22:21:00

Träning med mamma
Igår blev det gymmet med mamma :) vi körde på hennes gym och vi körde bröst, mage men mest ben. Kul att träna med mamma och se vad hon kör för nått och båda kunde öka på i sina benböj!!
 
 
Provade även den här maskinen som man ska klättra uppför hela tiden. Körde inte så länge men kan tänka mig att den är jäkligt jobbigt efter ett tag.
 
Idag blev det gymmet igen för mig men det här gången på Actic :) Nu blir det inte nått gymmande på länge..buhu men fatta vad taggad jag kommer va när jag kommer dit igen!! Idag körde jag bara armar för det va länge sen jag körde det och benen hade ju som sagt fått jobba igår. Det märks att det är sommar när man är på gymmet trots att vädret är som det är så är det inte mycket folk där.
 
 

2014-07-02
21:25:00

1 TAPP
Vilket team vi är!! Känns så bra att vara med i teamet och i helgen gick det så bra på träningarna. Vi hade tapp omgångar men vi KAN och vi visade det med flera omgångar. 1 TAPP (som jag hade..)
 
Lånar bilden av Jeanette :)
 
Sen i måndags blev det gymmet på lunchen tillsammans med Erica. Typ bara vi där så vi körde på!! Körde överkropp med bröst, armar och rygg och sen visade jag Erica två övningar med pilatesboll och det var väldigt roande :) Balansen va inte på topp men det är för få som skrattar på gymmet så kompenserade upp det!!
Efter jobbet blev det gymmet igen med Core och Z latin jam. Göttigt - Köttigt
 
Åsa kolla nu hur mycket du missade!! Och vi hade haft trippelt så roligt om du varit med :)
 
Har nya träningsbyxor från Gina. Nice med lite mönster :)
 
Idag blev det drillträning på förmiddagen. Det gick jättebra med solot och satten 2staven. Nu är det bara några dagar kvar tills vi åker och i morron är det en vecka kvar tills jag står på golvet och tävlar i 2stav och på fredagen kör jag solot.