2014-02-27
23:17:27

RUBRIK
Jobb Jobb Jobb Jobb härligt är det men idag fick jag ont i fötterna. Det blir så när det är lite kunder för då hinner man känna efter :) 
 
 
Jobbade masser på VM förra veckan även den här veckan och när jag inte jobbat så har jag tränat så längtar efter en härlig sovmorgon :) Z z z z zzzz 
 
 
Var på gymmet i måndags och sprang och körde bra styrka, mycket ben och i tisdag var det dags igen för Ericas och mitt lunchpass och då blir det alltid lite gott och blandat men försökte tänka på att dela upp det lite iaf :) och igår var det ATC. Det var det jobbigaste ATC-passet på länge så träningsvärken är go idag :) upphopp i 45 sek
och så hinner vi såklart 4 1/2 varv så jag hann göra dom där hoppen 5ggr...hmm måste välja start bättre nästa gång dom är med :P 
 
I morron blir det åter igen jobb och sen bara hem och vända för att sedan ta tåget till skåneland :) härligt med nya äventyr!! 
 
 

2014-02-16
21:22:39

This weekend
Börjar tro att jag måste vara sjuk för att det ska gå bra på träningarna för nu är jag superförkyld och igår nollade jag kortprogrammet och idag bollade jag solot :) känns bra så hoppas det håller i sig även när jag blir frisk vilket måste bli typ i morron för det är så segt att vara förkyld. Super torr i halsen samtidigt som jag är helt täppt i näsan......usch! 


Klarade även hela monsterroll tre gånger idag. Kan det vara mina nya träningsbyxer som gör det för jag känner mig Awesome i dom :)


Snodde bilderna från Erica - Tack :)


2014-02-14
12:02:32

Glad Alla <3-dag
 
 
Sjuk, men vad gör man inte för kärleken!? Ikväll ska jag vara barnvakt :)
 
 

2014-02-13
10:27:41

Bra träningar <3
Bra träningar igår!
Först ATC på gymmet. Det var lika jobbigt som vanligt men oxå lika kul som vanligt!

Direkt efter det så var det dags för drillträning och blir så glatt överraskad av Anna och Claras duett som dom gjorde såå bra! Snyggt tjejer ni kan ju det här!!


Jag tränade ju så klart oxå och båda programmen gick jättebra - så härligt när det funkar! Jag vet ju att jag kan! 


Avslutar detta inlägg med ett citat från Mårten Nylén som jag har lagt upp förut men det är så bra så jag lägger upp de igen!


2014-02-11
22:45:00

PT-timme nr 3
Mycket att komma ihåg. Vilken tur att jag har fått en så fin träningsdagbok av Erica så jag kan skriva ner allt.
 
Vi gick igenom kost. Hur ska jag hinna äta 5ggr om dagen :P det ska nog gå bra bara man äter lagom, nyttiga och goda saker (lägg märket till att jag skrev goda inte onyttiga eller nått annat). Kvarg, vem gillar inte det!? Har aldrig provat men det står i kylen :)
 
Sen gick vi igenom träningsupplägg 12 veckor framåt. Tungt, Lättare, Lite tyngre - där har vi det :D
 
 
Efter det var det dags att träna och vad väljer han att börja med :) repen dom som är såååå tunga men nångång blir dom nog lite roliga att köra precis som det andra vi hann med! Och eftersom det är så tungt och jobbigt men super kul med PT-timmar så köpte jag 3 till :D 
 
Vem vet det här kanske bara blir en träningsblogg till slut :D
 
 

2014-02-05
16:24:00

Egobildbomb
Efter tävlingen i lördags så fick jag en bra men kall ide att det vore fint att ta kort ute i snön. Kan säga att uggsen och jackan var redo precis utanför bilden. Och fina blev dom, korten!!