2012-11-30
23:03:20

Julkalendern

 
Kom på nu att i morron börjar Julkalendern. Shit är inte redo än asså och jag känner som jag har sagt länge att denna julkalender komer förstöra den bästa julkalendern någonsin genom att göra en uppföljare på den men ska ge den ett försök och hoppas att jag vaknar i morgonbitti så jag kan se den. Vilken tid är den?? Brukar det inte vara klockan nio på helgerna??
 

2012-11-28
13:43:26

INSTANYTT
  
Senaste uppdateringarna på instagram men precis som här så har det varit lite dåligt med uppdateringar även där. Men jag är på väg tillbaka jag kommer bättra mig snart :)
 
 

2012-11-27
15:01:46

Rubrik Drill
Efter en helg i Västervik och Kulijul tävlingen där det gick väldigt bra för våra starter :) Vi åkte hem med tre pallplaceringar och nöjda tjejer.
 
Ja höll i drillworkshop på söndagförmiddagen och gjorde ett program till "Welcome to Burleque" med drill och några trix. Det var kul och det gick bra trots att jag bytte låt på lördagskvällen :)
 


 
Gillar att Anna och jag var så matchade i lördags med våra snygga tröjor :) Men det jag gillar mest med helgen var att träffa alla Kalmartjejer!! Som jag saknar dom ibland!!
 
 
 
 

2012-11-24
00:19:48

tWIRLING FOR GOLD
Idag har jag debut jobbat på GT och det var väldigt kul och tiden gick väldigt snabbt :) Så nu är det synd att jag får vänta en hel vecka tills nästa gång...vill jobba mer, mer, mer.
 
Blev väldigt sen uppdatering nu men har man inget bättre för sig innan man går och lägger sig så varför inte skriva av sig lite.
I morron är det dags för tävling och bilen går tidigt (ännu en anledning till att jag borde sova istället för att skriva här). Jag ska inte tävla men ska med som tränare och så ska jag hålla i en drillworkshop på söndag för de tävlande. De får välja på dans (tror det är modernt), dans (street) och så drill med mig. Vad tror vi oddsen är för mig??
 
Och när det närmar sig årets första tävling blir man alltid lite nostalgisk och börjar tänka på alla sina gamla program man har gjort och dom man har drillat med under alla år. Så bjuder på en drös med bilder :)
Emma, Olle, jag och Lollo i Prag
Team Show - Rock 2010
Spain <3
Olle och jag i Prag, Show I Prag, jag och Filippa i Spanien x2
Jag och Olle i Berlin, Jag och Sara på VM i Bergen 2010, Jag och Filippa i våra partyhattar :)
Jag och Chiharu Tachibana (Världsmästare x antal ggr) på drillkonvent i Geneve :)
Jag, Sara och VÄRLDSMÄSTARNA JAPAN 2010 <3
Invigning European Cup 2012
Jag solo 2011, Show flamingo 2011, Stretching med Ida, jag och Erica min tränare <3
 
Detta är bara en liten, liten, liten del av alla minnen som finns!!
(detta är inget jag tänker sluta minnes grej bara härligt att minnas)
 

Nee nu är klockan över till Lördag och jag måste verkligen dra mig mot sängen :) Tidigt upp i morron!!
 
Håll tummarna för våra tjejor i morron!!
 
 
 

2012-11-21
12:57:00

Nice to finally meet you
Jag tror jag mår bättre idag. I morse när jag tog tempen så hade jag ingen feber men kan inte kolla nu för batterierna är slut...tusan så nu är det känslan som gäller :) Har fortf. ont i halsen och täpt i näsan men det går nog åt rätt håll.
Ia och Samina under julshowen förra året :)
 
När jag kollade på startlistan för helgen så blev jag väldigt glad över att se att jag kommer få träffa så många utan mina kalmartjejer :) Man saknar ju dom ibland så ska blir riktigt kul!!
 
 

2012-11-20
22:55:28

don´t forget to bring...
Nu har även jag drabbats av den härliga förkylningen med tillhörande feber och och i halsen. Härligt....nej! Så alla huskurer ni kan komma på - TIPSA MIG!!! Jag har inte tid att vara sjuk nu med tanke på att det i helgen är dags för tävling, inte för mig men jag ska med som tränare. Plus att det är dags för jobb på GT.
Håller på att skriva packlista till tävlingen och jag har skrivit så många packlistor i mina dagar och ändå fastnar jag efter att ha skrivit upp:
  • stav
  • dräkt
  • strumpbyxor
  • skor
Som tur är så är det ju det viktigaste men kan ju vara bra att ha med sig hårsaker och shit.
 
 
 
 

2012-11-19
12:32:33

this weekend was so..great
Har haft en härlig helg med mycket som hänt. i fredags blev det bio med Challe - såg Breaking Dawn part 2. Super bra men den är nog inte min favorit. Sen i lördags kom Lisa till Linkan :) så kul att träffa henne och som vanligt blev det mycket trevligt och mycket skratt. Vi tog en runda på stan innan jag var tvungen att åka hem för att förbereda mig för inflyttningsfest hos Emmy :) Det var kul kände ingen annan där men det är kul att träffa nya människor. Och igår så var det som vanligt träning som gällde. Nästa helg blir det tävling för några utav tjejerna så det var finslipning som gällde!!
 
 
Nu gör jag inte så mycket har skrivit in mina jobbtider i kalendern och kollar på "Bad teacher" som går på tv.
 
 

2012-11-14
22:17:13

Twilight in my heart??? <3
 
I morse gick jag på känsla och tittade på Breaking dawn part 1. Oj vad bra den är spolade tillbaka och tittade vissa delar igen. Nu ikväll jag jag på feeling igen och har bokat in bio med Challe på fredag :) Breaking dawn part 2 yes ååh så spännande att få se slutet men samtidigt tråkigt att det är slut efter de. Men ja på fredag blir det bio och en date med Taylor Lautner och Robert Pattinson :D

2012-11-14
15:23:42

New Nail Polish from Gina Tricot
 
Vilket tjusigt nagellack jag hittade förra veckan. Det låg framme vid kassan och väntade på mig :) Detta kan ju sätta det där extra på partyoutfiten eller bara liva upp en vardags outfit!!
 

2012-11-13
21:46:18

Dress me up
 
Upptäckte när jag kollade i kalendern att det är på lördag det är dags för inflyttningsfest för en kompis och blev väligt sugen på att köpa en ny klänning. Dessa tre snyggingar finns på Gina Tricot och passar ju väldigt bra till mina nya skor som även dom är från Gina Tricot :) Hmm det blir att fundera på!!
 

2012-11-13
13:52:29

Närpes drillflickor
Resten av min Finlands helg var super rolig med massor utav drill :) Vi är på olika nivårer, jag håller på med tvälingsdrill och dom med show och marschdrill men vi möttes halvvägs och fick ihop tre roliga program.
 
 
Tack alla andra drillare i Sverige för att ni inte ville åka till Finland så att jag istället fick chansen att träffa alla dessa härliga drillare i Finland!!
 

2012-11-09
11:46:09

Wohow internet på hotellet. Men det funkar inte på rummet så får passa på nu att uppdatera. Så här långt är det bra här i Närpes. Har fått rundvisning av en av tränarna och har även fått se Finlands minsta stad och den vad gullig. Bara gamlahus och precis vid vattnet.


2012-11-09
09:24:00

INSTANYTT
 
 
 

  
 
 
Senaste uppdateringarna på Instagram :)

2012-11-08
19:34:25

I WANT TO TWIRL ALL OVER THE WOLRD
Oj då dålig uppdatering det blivit...men nu ska jag väl få ihop något.
 
Idag hade Bikbok halva priset i hela butiken. Så det var riktigt mysikt att trängas runt med alla andra shoppingglada tjejer. Fick iaf med mig ett par örhängen och ett halsband. Sen gick jag till Gina Tricot och hade fortfarande halva priset i huvudet :) och shoppade två tishor. Härligt!! Åter på Bikbok (den andra Bikbok) hittade jag ringarna jag letat efter men det fick jag skippa för det var sååå lång kö att jag inte hann.
 
Nu ska jag snart sova "oj tidigt" tänker ni och jag det är det men ska man upp vi kvart över 1 för att åka till stockholm så är det tillåtet att sova tidigt. I helgen blir det nämigen att hålla i drillkurs med Närpesdrillare. Ska bli riktigt kul att åka till Finland, som tur är pratar dom svenska där så behöver inte slipa på min finska.
 
Så underbart det är med drill. Det kan ta en vart som helst i världen :) Här är två kort från VM i Bergen.
 
 

2012-11-07
13:16:25

rubrik
Klockan är bara ett och jag har redan hunnit med flera saker. En tvättrunda och en packrunda, ringt telefonbanken eftersom jag inte kunnat klura ut en del saker själv. Har även blåst upp min pilatesboll, jäklar vad luft det går åt och vad yra man blir i huvudet. Så nu får jag väl ge mig å några övningar istället för att bara titta på den :)
Ikväll blir det träning med förhoppningsvis hela show :)
 
 

2012-11-06
14:13:23

HAPPY TUESDAY
För ett tag sen skrev jag att det äntligen händer något. Jag var på interjuv på Gina Tricot ute på Ikano och idag ringde dom och sa att jag fått jobbet. Det är decemberhjälp med nått nu i november :) YES så hilma kul och skönt att det äntligen händer något på jobbfronten!! Så i december får ni kommer och shoppa hos mig på Gina Tricot.
Så nu går kommer jag går runt och vara glad minst hela dagen!!!!!
 
 
 

2012-11-05
13:01:34

the weekend is over
Känner mig inte så inspirerad att skriva något...Därför denna brist på uppdateringar. Måndag igen och i helgen har jag tränat och i lördags var mormor och morfar här och åt middag och igår i mellan träningarna så var vi hos farmor och firade att hon fyller 80 i veckan. Det var väldigt kul att träffa henne och det vara bara positiv feeling hela tiden.

2012-11-01
14:48:00

En pensionär och en bingolott
Johannis!!!!! Jag kan nästan hålla med om att det är lite Knoll & Tott på bloggen men det händer ju itne mycket på den fronten heller. Du får ta och komma hit så jag får något att skriva om!! Jag är ganska så säker på att jag inte kommer till Backe på ett tag. Om ni redan har så mycket snö som på bilden du la upp på Instagram så får nog du komma hit istället. Det är ju nstan ett år sen vi sågs sist.....shit. SAKNAR DIG!!
 
 
 
Puss på dig Johannis