2013-11-20
13:32:36

it´s a hard work - work
RAST!!
 
Skönt att få vila lite ifrån allt busande, bokläsnade, spelande och sjungande. Hehe kämpig tillvaro vi har det på dagis :) Men det är ju trots allt ett viktigt jobb och ni anar (kanske) inte hur jobbigt många böcker det finns som är skrivna på rim......usch tur att nicke nyfiken kompenserar upp det!
 
 
 
Känns även som om vintern är här nu. Frost över allt och skulle tippa på att det fortfarande är minusgrader ute iaf inte högre än +2! KALLT!! Jag skulle inte klaga över att bo i ett land med sommar året runt. Jag är inte gjord för kyla!!
 
 
Ikväll blir det förhoppningsvis ATC (är 3:e reserv än så länge) Det kan hända!! Annars blir det iaf drill :D Wiiii
 
 
 
 

2013-11-19
14:53:18

Så tårarna rinner
 
 
 
 
Det här programmet hittade jag igår och kollade på det fem gånger i rad. Fastnade i det för det är helt underbar musik och fina lyft och serier. - Skuggan följer en överallt och finns där när man behöver lite hjälp på traven - 
 
Charly Lucas och Maxime Demoulin från Frankrike
 

2013-11-17
21:20:29

One more
Kom på att jag glömde denna bild och det är inte helt OK känner jag men han får ju ett eget inlägg :)

2013-11-17
12:21:00

!!RUBRIK!!
I´m back!! Yes den här veckan har jag varit på gymmet 4 gånger plus att jag har fått massage en gång :) Super härligt att vara igång igen efter förkylningen och nog känns det i kroppen att den har fått jobba.
 
I morse körde vi drillträning som vanligt och det gick - godkänt - inte mer men staven gjorde sitt bästa det var bara kroppen som inte hängde med. Men bara ta nya tag till ikväll :) Ska nog ge kroppen en liten powernap snart så den är redigt redo för träning!!
 
Ska tagga mig lite och er oxå så jag lägger upp dessa foton (igen) :) kan man få nog av sånna här kort med duktiga drillare!?
 
 
 
 
 
 

2013-11-12
23:13:21

Viadirekt kan jag hjälpa till med något?
 
 
 
Igår var det åter till jobbet och och av någon anledning så åkte jag mycket hiss istället för att gå i trapporna..hmm :P
 
 
 
Fick även använda headset och vem kommer inte att tänka på Viadirekt reklamen från när man var liten!?
-Viadirekt kan jag hjälpa till med något?-
 
 
Nu blir det snart bodypump med Challe....hej muskler!!
 
 

2013-11-12
17:25:54

Xavier-kurs
Träningsvärken håller sig kvar och man går så naturlig och mjukt - eller inte!!
 
Men shit vad kul helg och vad mycket man har lärt sig. Inte bara nya rörelser utan även hur man ska tänka och hur man ska jobba med kroppen och inte att glömma - the america splitt!!
 
Tack alla för helgen som var och speciellt Xavier!!
och till Wilma och Maria som delade luftmadrass så jag slapp sova på golvet andra natten. Dags att inskaffa en ny luftmadrass!!
 
Blåmärkena talar sitt tydliga språk när det gäller hur mycket man tränat.
 
 

2013-11-08
21:19:42

Xavier
Yes nu skriver jag igen!!
Här kommit till Stockholm - Arlanda - Sigtuna för att återigen drilla en hel helg :) denna gång är det Xavier från Frankrike som är tränaren och vi kommer ösa teknik!! (Förhoppningsvis) och förhoppningsvis klarar man helgen utan förmåga "surkärringar" och stukade fingrar!!

2013-11-07
22:08:42

Winterjacket
En sak jag har hunnit med är att köpa en vinterjacka! Köpte först en som var jättefin och sen när jag jobbade sist så hade det kommit in en ännu snyggare jacka så jag köpte den oxå och igår lämnade jag tillbaka den första! Fram o tillbaka och nu har jag den snyggaste vinterjackan man kan ha! (Pissst, den är från VeroModa) 


En bild på jackan, inte så bra men det kommer komma fler bilder på den när kylan gör entré!!2013-11-07
21:56:25

Come on now


Varför är jag så dålig på att hålla bloggen igång??
Är vi kvar där ute??

Dock har jag inte haft så mycket att skriva om förutom min förkylning som jag har trott gått över flera gånger så man kört på och sen får man tillbaka det som en spark i röven!!