2013-10-30
16:16:31

.
Förkylningen hänger sig kvar så missar ATCn idag....segt men då blir det mer drill så inget att hänga läpp över :)
I helgne som var va jag som sagt i Åtvid och gjorde program. Gjorde 2 solon och gsen gjorde jag klart teamet. Solona blev klara på 2 1/2 timme var - har aldrig varit så snabb förut men duktiga tjejer, bra låtar och mycket inspo. så går det snabbt :)
 
 

2013-10-24
22:03:00

iNSTANYTT
 
 
 

2013-10-24
21:11:03

I twirl on my weekends
Förra veckan gick jättesnabbt kändes det som och det har fått denna vecka att kännas super lång istället..Det kan även bero på att jag har varit sjuk/förkyld med lite feber så att man har varit så still som möjligt. Inga turer till gymmet den här veckan inte. Men lite jobb iaf :)
 
I helgen som var var jag och Anna uppe i Sigtuna för drillkurs med compulosries och shortprogram med Elisabeth från Norge. Super härlig människa och väldigt noggrann vilket var Kanon!!
 
 
I helgen som kommer blir det mer drill men då på hemmaplan :) Ska koreografera 2 solon, forts. på ett team och träna själv :) JIPPI äntligen har jag tid att köra i stor hall!!!! :D
 
 

2013-10-23
21:27:34

LARS WINNERBÄCK
Bjuder på några fler bilder från konserten och måste bara säga igen - Han är så himelskt bra <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-10-19
03:42:50

LARS WINNERBÄCK <3


Vilken konsert det var!!!!!!!!!! Han blir bara bättre och bättre och det finns bara ett ställe man kan se honom live på och det är i Linköping!! Lyckokänsla när han sjunger på hemmaplan!! 
Om han kände att publiken slog rekord, så sprängde han alla rekord som finns!! 

LASSE ❤️
2013-10-17
16:28:36

En dag kvar och då börjar nedräkningen
Igår blev det jobb på dagis och sen hem en snabbis för att sen dra till gymmet och köra ATC (vilket känns i kroppen idag) och direkt efter det vidare, uppvärd och klart, till drillträning. Vart en ycket effektiv träning med många omgångar till musik :)
 
 
Idag blev en slappar dag och nu ska jag snart iväg för att besöka våran nybörjargrupp och sen vidare till niketräning.
 
Och i morgon väntar, vad jag tror är, höstens huvudattraktion - LARS WINNERBÄCK KONSERT!!!!! <3
 
 

2013-10-15
14:29:29

Shopping i huvudstaden
Shopping Shopping Shopping - kan det bli trevligare än så :P hehe klart det kan men ja trevligt är det. Speciellt i mina favoritbutiker som Zara och Mango :) Blev även lite på Gina Tricot och så kollade jag in lite på VeroModa mendet tar jag när jag jobbar nästa gång!
 
Skorna och den svarta blusen köpte jag inte i helgen utan när jag tog en shoppingtur i vantan på tåget för 3 veckor sen :D 
 
Zara
Zara


Zara
Zara
Zara
Mango
Gina Tricot
 
 

2013-10-14
09:49:00

Stockholmsrubrik
När vi kommer till Stockholm går ingen säker :) 
 
 
 

2013-10-13
23:31:43

weekend in sthlm
 
 
I helgen blev det en weekend i Stockholm med familjen för att fira vidare på pappas 60års dag :) Vi gick en lååång runda på stan (med shopping), fikade i gamla stan och sen till hotellet för att fixa till sig lite och sen gick vi till restaurangen och hade det såå trevligt såå!!
Idag blev det en tur till Nacka forum för mer shopping och fika innan vi åkte hem.
När det gäller shoppingen så passar man ju så klart på att shoppa i de butiker vi inte har här så det blev mycket Zara och Mango <3 Ska få se "fynden" senare i veckan :)
 
 
 
Jag åkte direkt till träningen och körde masser på mitt solo och kortprogrammet. Nollade solot och kortprogrammet är inte långt därifrån heller, måste bara sluta stressa och bara köra! Känns härligt att ha kört igenom båda programmen flera flera gånger och det finns alltid saker att slipa på så nu ska jag kolla filmerna ordentligt och skriva ner vad jag ska jobba med på onsdag :) eller så gör jag det i morron och går och lägger mig nu....låter bättre!
 
Tack familjen för en underbar helg <3
 
 

2013-10-11
12:15:31

friday is gym day
Ledig idag igen :) skönt!! Ska till gymmet senare men just nu är det slöa...och tvätta som gäller. Fick även filmerna på mitt solo igår - Tack Adrien :) Så nu har mamma och pappa fått se solot oxå! Är så nöjd med det!! :D
 
 
Senare idag blir det ett varv på gymmet. Hoppas att det inte är för mycket folk så man kan köra det man vill utan att köa.. :P på måndagar är det omöjligt för det är verkligen fullt med folk på gymmet då..så hoppas att dom tar ledigt från gymmet idag!
 
 

2013-10-09
15:22:30

Day off
Ledig idag!! SKÖNT!! Äntligen sovmorgon :) Som jag har väntat på det de senaste 3 veckorna som har gått i ETT. Så slöar nu och kollar ifatt på Nugammalt med Filip och Fredrik på play. Har varit så trött att jag inte har kunnat hålla ögona öppna när det gått.
 
 
Senare ikväll blir det först ATC på gymmet och efterdet åker jag dirket till träningen uppvärmd och redo :)
 
 

2013-10-08
18:30:19

instanytt
 

2013-10-06
16:21:49

It´s a lifestyle
 
 
 
Nu sitter jag på tåget, som precis passerade förbi Gävle, på väg hem från Sundsvall. Helgen har varit fylld med drill och mycket ny teknik för utövarna ( jag fick bara vara på tränarsidan den här gången). Fördelen med att vara på tränarsidan är att man kan röra sig någorlunda normalt medans utövarna går som.... ja dom har träningsvärk helt enkelt :) då har man jobbat och kämpat på bra!!
 
Super kul att träffa nya drillare men ikväll hinner jag med lite egen drill oxå :) går direkt från tåget till träningen och kör allt vad jag orkar!! Frågan är hur mycket det är!? Men rullar är man aldrig för trött för!!
 
 
Tack Tack för denna helg - Timrå, Ö-vik och Åsele och speciellt Åsa!!
 
 

2013-10-04
17:09:24

This weekend can start - now
Nu är det dags för nästa drilläventyr! Är snart framme i Sundsvall och i helgen blir det drill med drillarna från Timrå, Ö-vik och Åsele :) får se om man kommer hem med en ny blåtira på söndag!? Hehe hoppas inte det!


Åkte tolv från Linköping idag så hann med ett benpass på gymmet innan :) härligt var sååå länge sen jag var på gymmet så det behövdes verkligen!!

Ingen rast ingen ro, eller ju nu på tåget!2013-10-02
10:44:00

Idag är en STOR dag
 
 
 
Pappa fyller 60 år!!
 
Ett sjuhelsike GRATTIS på födelsedagen som ska firas hela dagen lång <3
 
 
 

2013-10-01
09:44:06

At work
Fika paus på jobbet men snart är det bara att sätta fart och bocka av listan på allt som ska göras idag! Efter jobbet blir det att inhandla dom sista presenterna till födelsedagsbarnet som fyller i morron 🎉