2013-04-30
12:47:00

Like a bridge over troubled water

2013-04-30
11:30:54

Muffins / Vårskutt

I lördags var det en runda på stan och sen hem för att gå promenad med mamma och pappa och pappa fick till sitt vårskutt riktigt bra! Sen efter att ha varit lite hurtiga så var det bara det rätta för att inte chocka kroppen :P genom att baka lite muffins. Och inte vilka muffins som helst utan morotskakemuffins :) första gången jag gör det och shit vad goda dom blev!! 
 
 
      
      
 
Så ännu men bra grej med att jag skaffat
träningskort är att jag nu kan äta mina muffins
(inte alla själv) och sen träna lite så kan iaf jag
lossas att det går jämt ut :D
 
 
 
 
 

2013-04-29
22:03:31

Lets workout
I fredags skaffade jag mitt första gymkort, på Actic. Jag körde ett pass med Challe och sen fick jag en genomgång bland maskinerna och ett litet "program" jag ska köra. Så idag var jag där och körde styka runt på maskinerna och det gick bra. Kändes bra och kände mig även rätt så cool! hehe
 
               
 
 
Märkte även att det är på Actic alla snygga killar håller hus i Linkan. Så hej nu vet ni vart ni hittar mig ;)
 
 

2013-04-29
21:43:48

EM på hemma plan
Nu komemr jag ösa ut inlägg som jag tänkt skriva nu ett tag!!
 
Vi börjar med den underbart trevliga nyheten som inte längre är en nyhet men fortfarande minst lika trevlig!!
 
Min underbart duktiga juniorduett Anna och Clara har blivit uttagna till EM 2013 som går på hemmaplan i Helsingborg första veckan i juli!! Så stolt över dom och himla glad att jag som tränare får åka med på hela cirkusen som det blir runt ett EM.
 
Nu i helgen som kommer är det dags för ett träningsläger i Ängelholm med en drillare från Norge. Det största nervositeten ligger just nu på hur dom ska kunna förstå norska eller engelska :S Vilken tur att drillen har ett eget språk!! Twirling is not a sport - it´s a life style!!
 
 
 

2013-04-22
18:16:36

Säsongens femte tävling avklarad
I lördags var det dags för Skånedrillen i Ängelholm och jag är väldigt nöjd med min omgång med endast två små tapp tog alla trixen och det var så härligt att äntligen sätta det efter två omgångar med mycket tapp!! Jag vet ju att jag kan om nu har jag visat det oxå. Dock fick jag lika mycket poäng som när jag tappar och hafsar runt..men jag får leva på känslan :) Anna och Clara var ju sjukt bra som vanligt och tog hem guldet. Ni är så duktiga!!!!
 
 
Nu väntar SM om en månad och ni ska allt finslipas och teamet ska jobbas in på 6 personer igen :) Det år bra och vi kommer dundra på med en sååå bra omgång!!
 
Efter en tävling brukar man få sätta sig i bilen och halvsova hela vägen hem efter tävlingarna men inte i helgen det blev tillbaka till hotellet och sova för att sedan skutta upp ur sängen för att lära sig compulsories i 8 timmar :) Det var väldigt kul, lärorikt och mycket att tänka på. Och man kände i fötterna att man hade tävlat dagen innan!
 
Så idag har man välförtjänad träningsvärk :) I JUST LOVE TWIRLING!!
 
 

2013-04-15
20:44:45

Årets första
ÅÅh vad jag tycker om min kompis Sara! Man får sån energi från henne och idag har vi runt på stan i jackt på dom perfekta trosorna. Tänk att det kan vara så svårt..! Sen blev et även en "årets första" på Bosses glassbar. Nu är våren här!!
 
 
Sen hittade vi en väldigt enligt mig praktisk tårtspade/delare på Lagerhaus - perfekta bitar. Sara tog bilden på den så ajg lånar den av henne :)
 
 

2013-04-14
17:04:05

Jag hade satt mig i baksätet
Träningen i morse gick över förväntan med tanke på min förkylning som hänger sig kvar....gjorde några ändringar i programmet men inga stora så det fixar jag till tävlingen på lördag! Tack Erica för att du kom och hjälpte mig. Tänk att en felsägning kan bli så bra :)
 
Nu är det snart dags för dagens andra träning, blir mycket kropp utan stav idag och få till bra kropp i teamet. Hoppas på att alla kommer!!
 
Jag bjuder även på ett skämt som jag tyckter är roligt!!
 
 
 

2013-04-13
17:18:48

Did I just say that??
Det känns som mitt liv står stilla nu, det händer ingenting.....eller jag var på interjuv för Telenor i torsdags men utöver det så händer det inte mycket. Kna kanske bero på att jag låg helt däckad förra veckan fram tills i tisdags i världens förkylning men nu när jag är frisk känner jag ingen skillnad..When will my life begin??
 
I morgon är sista soloträningen innan sista tävlingen innan SM. Vill verkligen göra en sjuhelsike bra omgång men har ju tyvärr inte kunnat träna så mycket som jag velat så i morgon lämnar jag min snuviga näsa hemma när jag åker till träningarna.
 
Ge mig sommar och sol
 
Har även rensat bland mina kläder och faktiskt kommitfram till att det finns mycket jag inte använder och känner att jag inte komer att använda heller - WHAT?! Did I just say that?? Så om någon vill kolla igenom det och leta efter guldkorn så säg bara till!!
 
 

2013-04-05
18:54:50

Twirling is so best - even back at the 90´s
 
 
 Hittade gamla drillprogram från 1990 året jag föddes. Detta är Italiens team - hur duktiga var dom inte redan då?? Skulle vilja hitta ett klipp med Japans team från samma år för att se om dom var så bra då som dom är nu.
För att ni ska se "skillnaden" från då till nu så ska jag lägga upp Italiens team från VM förra året. Då tog dom hem bronset efter just Japan och Frankrike som tog hem guldet.
Eftersom dom var så bra redan då så är det inte svårighetsgraden jag tänker på som är skillnad utan koreografin och shit vad långt programmet var 1990 ca. 5.30 minut och nu får det vara mellan 3-3.30.
Se och njut av båda programmen!!
 
 
 
 

2013-04-05
11:48:38

What can I say I love my pompoms
Var det någon som såg Bergs bärbara talkshow?? Jag så bara slutet när hon sjöng den här låten. Gillar att hon fick med flera av kanalens programledare och att hon fick på Filip och Fredrik små guldglittriga shorts med matchande pompoms till :) 
 
 

2013-04-04
15:46:16

Det blev en (två) dag på dagis
Tänk så härligt det är att springa runt och plaska i massor vatten :) Finns det något roligare?? Joo en sak, att cykla för när vi tog fram cyklarna på dagiset så vart det rusning.
 
Och när man är inne så är det alltid roligt med en brottningsmatch och det tär ju på krafterna så då är det skönt att läsa en bok eller varför inte måla prisessor, drottningar och kungar. Gu vilken dåld talang jag hade :)
Måste dock tillägga att drottningen är färglagd av ett av barnen på dagiset!! hehe men fint blev det!!
 
 

2013-04-02
20:36:14

Vårens första dag
I söndags var det dags för systerskille Peter att fylla 30. Så det blev kalas och vad är ett 30årskalas utan en pinata?? Som ni förstår blir det lite extra trevligt :) 
Jag sov över hos Milla och Peter och tänkte bara hänga med dom igår men nej nej vi blev barnvakter, trädgårsmästare och stekare istället när vi åkte till Mickan, Ove och Bonnie och hade trevligt i trädgården hela dagen. Super kul eftersom jag inte sett Bonnie innan (typ) och brukar umgås så med Mickan och Ove så det vart ju solhäng istället för soffhäng :)
 
Jag tog även steget in i våren och spelade låten jag har hållt på ett tag men NU är våren här!? så jag bjuder på den här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-04-02
20:15:58

lets go chic
Så kan det gå när man är för inne i posandet, man glömmer vart man siktar med kamran :P hoppsan!
Har för övrigt min nya tröja och ett nytt halsband på min på bilderna, båda två från Gina Tricot. Tänkte jag skulle bli lite extra Chic :)