2013-05-31
23:14:22

SM 2013
Skrev det här inlägget i onsdags mendet harinte funkat att lägga upp det förän nu...men jaja nu ärdet uppe iaf :)
 
Nu är man back on track efter helgens SM. Vilken härligt helg det blev!!
 
Solot kunde ha gått sååå mycket bättre! missade masser små saker som gjorde att det inte alls blev som jag ville men jag hade en skön känsla när jag körde iaf. Teamet gick inte alls bra i grundomgången men vi fick visa vad vi går för på finalen och som inte helt oväntat ;) fick vi en bronsmedalj. Tycker vi är världa den efter den här sösongen med skadoroch sjukdommar hela tiden!! Show <3
För min super duett gick det ju kalas bra även fast vi vet att dom kan mycket bättre så tog dom hem guldet!! Men dom sparar den bästa omgången till EM :)
 
Missade ni att vara på plats på SM eller att titta på datorn på finalerna så kan ni kolla i efterhand på danssport.tv
 
Nu kommer en bildbomb från helgen, se och njut.
 
 

2013-05-22
13:10:47

Nerverna gör entré
 
EAST FM - Girls 12.00-14.00 varje dag och igår var jag med!!
 
I måndags blev det som sagt spontant bestämt att jag skulle sitta i den här glasburen igår och prata drill och SM.Super kul att vara med i radio och prata med Elli.
Var det någon som lyssnade!?
 
Som det vi pratade om så närmar sig SM med stormsteg och närverna växer för varje dag. Hoppas dom lugnar ner sig efter kvällens träning. Teamet känns lugnt nu men solot som oxå känns lugnt drar fram massor utav närver men det är nog för att jag går ut som första senior och start nummer 2 på hela dagen :) Men jag får tänka att på alla andra tävlingar har jag fått vänta super länge och det har blivit förseningar men det kommer det inte hinna bli innan jag ska köra så -TOPPEN!! Det är ju bara gå ut på golvet och njuta av att få göra det jag älskar!!
 
Ååh shit nu är jag ännu mer nervös bara av att skriva det här inlägget......usch nu måste jag tänka på något annat ett tag :)
 
Andas djupt!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-05-20
15:53:10

How´s your day!?
Idag har jag sålt Fanny Lyckman skorna - tur att nån kan ha dom för dom ärså snygga.
 
Och lite spontant så ska jag vara med i radio från 13.00-14.00 (cirka) så lyssna på East FM i morron :) Det blir drill och snack om SM!!
 
Här är en bild från nar jag med på East FM i vintras.
 
 

2013-05-20
11:24:09

lets dress up
Igår var det drill för hela slanten! Träning 4 timmar på dagen och 3 1/2 på kvällen. Härligt!! Dock resulterade träningarna i förutom bra omgångar även en stukad tumme och en stav i huvudet för min del :) jippi så där lagom till SM. (Egentligen skrivier jag bara detta för att mina konkurenter ska tänka - YES) mohahhaha
 
Idag blir det en runda på stan och det enda jag år shoppa om jag nu får shoppa nått är en vit t-shirt för jag letar fortfarande efter den perfekta :) Tips?
 
Är även i dräktletar mode just nu och tänkte bjuda på några drillbilder från alla dessa år.
 
 
 
Vilken gillar du bäst och vet du vilken år jag hade dom?? (Sara??)
 
 

2013-05-18
15:36:33

One night only
Äntligen är alla paljetter på plats dom första fyra dräkterna var helt okej att sy dit på men dom två sista......usch så jobbigt!! Men ja nu är dom iaf klara! Så eftersom vi har "one night only" måste vi glittra allt vi kan på SM!!
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 
Ikväll blir det oxå glitter som gäller + sverigekläder när vi heja på Robin i Eurovision :) SWEDEN 12 POINTS
 
 

2013-05-16
16:31:00

hmm undra vart jag handlar mest kläder....
Oversize tisha från GinaTricot
Kjol från Gina Tricot


Kavaj + Shorts från Gina Tricot

Klackarna är beställda från Aliexpress och Lofers från GinaTricot
Kavaj + Shorts samma som dom vita - från Gina Tricot
Shorts från H&M (gammalt linne från GinaTricot)
 
 

2013-05-16
14:00:10

Dom ska vara på Kålmården och i norrland..
Gu vilket härligt väder det är idag och det är varmt varje dag men idag ör det inte ett moln på himlen. Vilket jag vet att ni oxå har märkt men ajg måste skriva det iaf :) Älskar det så det är inte annat än att man drar på sig bikinin ochsätter sig i solen!
 
Fråga är bara vågar man gå ut nu när björarna har flyttat sig söder ut - eller var det något annat är en björn de såg?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag vet att jag skrev att jag skulle lägga upp bilder från min shoppingtur i lördags och korten är påväg :) har dykt upp masser annat men idag kommer dom upp :)
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-05-12
17:23:51

2 veckor kvar
Igår var det SOF i stan och Filippa dansade med hennes orkester och sen var de med i paraden. Det var riktigt kul att se alla studenter som öste runt om i stan.
 
Jag och Emmy hängde  runt på stan, fikade, shoppade och åt glass från Bosses.  Det var länge sen jag visade vad jag shoppat men tänkte dra upp lite bilder på det jag köpte igår i ett inlägg som nog kommer i morron :)
 
 
 
I morse var det träning  i Collegium och Erica kom förbi och coachade mitt solo vilket var bra. Det kändes som om jag behövde hennes energi och råd. Nu är jag mer taggad på att träna solot igen och jag ska strax åka iväg för ännu en träning och det blir både solo och team den här gången!!   O---------------o
 
2 veckor kvar till SM - NU KÖR VI!!!!!!!!
 
 

2013-05-10
21:33:00

SOF i stan
 
Har ni fått någon bränna än?? Jag brände mig i veckan på axlar och på bröstet så idag fick det bli långtröja och sola benen :)
 
I morron blir det stan och först titta på när Filippa dansar och sen kolla hela paraden med studenter - SOF. Ska bli kul att se för sist när det var i Linkan så var det SM samma helg så då har man ju missat det och extra kul när man känner någon i paraden!!
 
Hoppas att dagen bjuder på bjuder på bra väder så man lätt kan dra en Bosses!
 
 

2013-05-10
20:24:42

Kristihimmelfärds - my way
Igår vart det en tur till Söderköping och Norrköping och åt glass i mängder :) namnamnam
I Söderköping gick jag även en tur på det lilla Glitter Outlet och gjorde några fynd. Det är väl inte det nyaste i butiken men jag hittade 3 mobilskal, ett sätt med armband och massor hårnålar. Kan man få för många om man är drillare?? :O Och allt för 120:- , topp!!
Sen i Norpan hittade jag TGR som även finns i Kalmar och jag hittade många små roliga fynd där så blev glas när jag hittade de :) Jag köpte då dessa tre naglack, kanske inte bästa "kvalitén" men fina färger och billiga!
Och vad avslutar en härlig dag bättre än sushi!?
 
 
 

2013-05-07
11:03:34

Heel Boot - Fanny Lyckman - Säljes
Säljer dessa skor från Fanny Lyckman For Estradeur på nelly.com. Det är storlek 37 och enligt storleksguiden på nelly.com är det fotlängd-23cm, vilket verkar stämma bra.
 
Dom är endast provade 1 gång av mig och hon som hade köpt dom innan har oxå bara provat dom. Inte slitna på något sätt.
 
Dom är för stora för mig och jag köpte dom själv på blocket så kan inte skicka tillbaka dom.
 
Dom finns heller inte kvar i storlek 37 på hemsidan så passa på här.
 
Dom är sjuktsnygga i verkligeheten oxå så det är synd att dom är förstor för mig men nu får nån annan glida runt i dom i sommar!!
 
500:- tar jag för dem alltså 100:- billigare än på nelly.com
 
Kommentera om du är intresserad!!
 
 

2013-05-06
19:49:12

...and so we fly
Har varit på gymmet i 2 1/2 timme och hunnit med löpband, maskiner och ett pass - latin jam. Så nu är bland annat mina höfter väl smörjda!!
 
Nu sitter jag på Sagateatern och väntar på att Louise ska dyka upp så ska vi och många fler se balettakademiens avgångselevers föreställning:) hoppas på att fylla på mitt inspirations förråd som efter helgen redan är välfyllt!!
 
 

2013-05-03
13:54:00

INSTANYTT
Senaste uppdateringarna på Instagram! Jag har ju nu nått den magiska gränsen på 100 följare - WOW! Men följder du mig inte än så kan hittar du mig lätt, ericagrebner.
 
 
1. Jag och milla hoppade i samma byxor :) 2. bar aett par solglasögon jag provade på H&M 3. Jag en helt vanlig dag 4. Actic där jag nu mera tränar 5. Bilder från Skånedrillen 6. Årets första glass på Bosses 7. Kavaj och shorts från GT som nu mera hänger i mitt rum. Men det var slititgt att få tag på det. 8. Puss på er 9. Broderi som tillslut blev en drillare 10. Mina ett litet tag 11. Bubbelbad som var såå välförtjänat 12. Känner in våren - med mina heltotroligt rena converse
 
 

2013-05-03
12:46:30

Gult och Blått
Igår blev det lite träning på gymmet innan jag åkte för att träna nike. Och det var verkligen lite träning hann gå 10 min på söpbandet och hann precis klart med alla maskiner jag skulle göra och sen fort vidare till vasa.
Men det känns bra, det är en skönstämning på gymmet så man bara kör sitt race!
 
Om några timmar åker jag, Anna och Clara mot Ängelholm för träningsläger inför EM. Dock ska inte jag tävla på EM men jag åker med som stolt tränare istället :) inte fyskam det inte! Så där hittar ni mig i helgen!!
 
För att få lite landslagsfeeling så bjuder jag är på en bild från i somras och European Cup i Belgien.