2014-03-30
15:41:56

Saturday


Igår började jag dagen på gymmet med ett ben/rygg/mage pass och jag körde på även när jag blev trött och kände att jag inte orkade så fortsatte jag. Kändes väldigt skönt för innan i vecka har jag känt att jag inte orkar men igår så :) dock är marklyften lite knepiga men det kommer!


Milla kom och mötte mig på gymmet så skulle vi gå en snabbis på stan men vi råkade se att Bosses har öppnat (LYCKA) så vi var ju bara tvugna att stanna till. Som alla andra Linköpingsbor. Vårkänslorna var på topp och använde även min nya kappa från H&M - VÅR!!


Vi tog även en "snabb" tur till Ikea och sen åkte vi hem till Milla och Peter. Och sen väntade det födelsedagsfirande för Peter som fyller på måndag. 
 

2014-03-28
15:31:06

Update
Lika dålig som vanligt och det börjar nog bli tjatigt här med att jag kommenterar det oxå. 
Förra veckan var jag på gymmet måndag-fredag och ett av passen va PT-timme med Mattias.
Sen i helgen som var va jag nere i skåneland och tränade igen :)
Även fast dessa bilder är från i onsdags på träningen. 

Den här veckan har det varit jobb alla dagar utom idag. Skönt med sovmorgon med mycket snooz.

Igår går blev det efter jobbet date med Challe. Vi shoppade under kontroll innan vi tog oss en bit mat och efter det blev det shopping utan kontroll. Jag skulle testa en tröja på Gina men det slutade med att jag köpte en jacka och Challe skulle inte prova nått men hon köpte oxå men jacka.. Hoppsan men super snygga va dom! 

Här är bild på min jacka!
Mintgrön som det ska vara i vår :) vore super nice att ha ett par Nike Ari Max i mintgröna till - mums!

Så lite uppdatering har ni fått nu :) får se när det blir nästa gång!!2014-03-17
22:52:03

Så klart!!

 Sambotest på Facebook och så klart att det blev Sara :) 
2014-03-16
12:55:14

Sunday :)
I morse var det träning. Slog till hägra tumnaglen så en halvt gick av så där försvann placeringarna pga att det gjorde så ont i tummen..menmen lite fick jag gjort iaf.
 
Nu är det strax dags att åka och jobba. Skönt med kort pass idag och sen är det direkt till nästa träning som gäller. Är det inte härligt med fullproppade dagar, så säg :)
 
Så tänkte helt enkelt bara klicka in här och säga detta och passa på att lägga upp bilder på två nya kappor jag har köpt. Den svarta är från H&M och den vita är från Bikbok :) Dom kommer användas flitigt nu i vår och sommar!!
 
 

2014-03-13
11:01:57

ATC - eget benpass
Igår var det jobb och sedan direkt till gymmet med solen i ögonen. Fick plats på ATC-passet under dagen och var super taggad och vad händer..jag kommer försent..jäkla sol och att jag först glömde skorna i bilen..så jag fick köra själv. Sprang på crosstrainern i 15min och sen massa ben som avslutades med 30 armhävningar och mage.
 
 
Sen fick jag lite feedback på mitt solo av Erica och efterdet var det bara att åka till träningen. Det blev en lugn träning med mycket inspiration som jag inte visste vad jag skulle göra med riktigt.
 
 

2014-03-12
22:27:55

Kalmardrillen 2014
Dags för säsongens tredje tävling
Hur underbar syster har man inte sm gör så fina kort <3
 
Tävling i helgen som var. Kalmardrillen och solot gick blandat..hade mindre tapp men det var fumligt och slutade på 6:e plats. Åh vill verkligen bara sätta det på tävling!
Har inte några egna bilder från tävlingen men hoppas att nån tog lite kort som jag kan få :)
 
Alltid lika kul att träffa alla drillare och Sara :) Det blev mellokväll i lördags efter tävlingen så Sara följde med till hotellet tillsammans med godispåsen :) Det är så man ska ha det efter vajre tävling. Mys, godis och härliga vänner!!
 
 
Några bilder från systers mobil :) Tack!!