2013-06-30
22:05:54

Överraskningsfest för Challe
 
Här kommer bilder från gårdagens festligheter. Alla bilder lånar jag från Jessica!

Tack alla för en sjukt rolig kväll!!!!!
 
 

2013-06-30
20:46:34

GRATTIS CHALLE
 
 
 
Idag fyller min fina vän Challe år! Vihade överraskningsfest för henne igår och vi lyckades verkligen överraska henne och det blev är superkväll. Vi körde musikquiz och dansade loss på krogen.
Bilder från kvällen kan dyka upp här i ett senare inlägg.
 
 

2013-06-28
14:11:00

how U doin
 
 
Inga kommentarer!
 
 
 

2013-06-28
11:54:00

iNSTANYTT
 
Lunch i Götet - En tur på Liseberg - Shopping på bla. Zara och Mango - Håkan Hellström konsert på Slottskogsvallen
Biggestloser final - "Nu kandu få mig så lätt" - Studenter att fira - "Det kommer aldrig va över för mig!
Blogginlägg - Min 200:e bild blev med Åsa :) - Glad midsommar - Dags för gymmet efter drillträning
Efter ett gympass (som inte höll måttet) med Åsa så gick vi till Bosses!
 

2013-06-28
10:45:00

Oh yeah!
Nu händer det massor med härliga grejer!! Underbart!! Det är det här jag har väntat på :) Säger inte mer. Vissa vet om det men ni andra får vänta lite! thihi
 
 
Nu om en vecka står Anna och Clara på tävlinggolvet och representerar Sverige på EM!! Jag kommer stå där som en väldigt stolt tränare och ropa och applodera mest av alla!!!!
 
 
 
 
 

2013-06-26
20:26:00

- dags att fynda -
 
Nu är det på fyllt med fler härliga kläder till ett härligt pris.
 
 
 
 
 Klicka på bilden för att komma dit!
 
 
 
 

2013-06-26
12:52:18

Midsommar
 

2013-06-23
22:36:55

Vilken härlig dag

 
Ja solen har ju inte bjudet på sig över drivet mycket men varje dag som innehåller en drillträning är en härlig dag!! Efter drillträningen gick jag till gymmet och körde i typ två timmar till :) Härligt värre det oxå. Det var fler på gymmet än vad jag trodde - härligt att folk håller igång så här efter midsommar.
 
Nu ikväll har Milla och Peter varit här på lite grill (som jag grillade och självklart blev det super).
 
NU är det Wallander!
 
 

2013-06-22
21:15:12

GLAD MIDSOMMAR
 
Hoppas ni hade en underbar midsommar och att ni mår som ni förtjänar idag :)
 
Det var första midsommar aftonen på länge som det inte regnade (där jag var) och jag gjorde även en midsommarkrans som det oxå var väldigt länge sen jag gjorde/hade!
 
 
 

2013-06-18
21:01:00

vissa i garderoben
En weekend i Göteborg kan resultera i en väldigt många gosaker. Vissa förvarar man i hjärnan, vissa i garderoben och vissa förvara man i hjärtat. Här är det som förvaras i garderoben.
 
Dessa kommer från Zara, Mango, Cubus, Nelly.com, Topshop och Bikbok.
 
 
 
Riktiga finingar - eller hur!?!?
 

2013-06-15
09:51:00

Vem tar dom??
Här är en utav sakerna jag köpte på våran tripp till Götet och dessa köpte jag på Åhaga outlet och då var det någon som hade tagit banden som man har runt vristen...vem tar dom?? Ska man ha dom som armband???? Men jag fick dom då för en väldigt billig peng så jag gick och köpte det jag behövde och fixade till dom själv så här är resultatet!
Före:
Efter:
 
 
 

2013-06-14
17:30:43

Och jag vågade aldrig hålla din hand - vi är inte såna som i slutet får varann
 
 
Den här låten har varit fast/är fast i mitt huvud och den går mer än på repeat just nu och hela veckan lång. Det är sen läne min favorit låt med Håkan Hellström men nu...shit alltså! Fått ny smak, mer smak på den och den är såå fin! Har ni inte hört den - Lyssna!! Har ni hört den - Lyssna igen!
 
Nu kan du få mig så lätt med Håkan Hellström <3
 
 
 
 

2013-06-14
17:22:48

Sjung om studentens lyckliga dagar
Vilken seg vecka det har varit med feber( som gått över) och snuva (som inte vill ge sig) har inte tränat nått varken drillat eller varit på gymmet....seeegt! Men igår tog jag tag i mig själv och det blev en riktigt lång dag med mycket studentfirande! Hade hela fyra härliga studenter att fira igår. Jag hade ett schema i huvudet men det sprack ju redan hos den första som var Emma innan jag åkte för att fira Olivia (som jag alltid kommer kalla för Olle) och sen blev det hem till Anna och till sist Lise-Lotte. STORT GRATTIS TILL STUDENTEN - NI KLARADE DET!!
 
Emma                                                                        Anna 
Lise-Lotte                                              Olivia (Olle) (Bilden lånar jag från Olivia)
 
 
 
 

2013-06-12
20:27:10

Biggestloser 2013
Jag har följt hela säsongen av Biggestloser Sverige och jäklar vilka duktiga, starka och inspirerande personer dom är som är med i programmet!! Helt otroligt vad dom har åstakommit!!
 
Min "favorit" dom jag heja lite extra på är Simon som igår vann hela skiten med ett halv kilo över Emma!! Stort Grattis Simon och alla andra för alla har vunnit så jäkla mycket!!
 
Bilden lånar jag från Simons egna blogg.
 
Även José imponerade stort med sina 50,5% i viktminskning!! Bilden lånar jag från Mårten Nylens instagram!
 
Måste skriva det en sista gång...dom är helt otroliga!!
 
 

2013-06-12
14:49:55

Rubrik..
I måndags trostade jag febern och åkte till Norpan för att förvånansvärt lätt leta mig fram till Actic. Riktigt fint och öppet gym med gott om plats för många träningssugna.
 
Bild från Knalledrillen i år.
 
Febern har lagt sig idag men det blir ändå att ta det lungt på träningen för snuvan i nosen är kvar. Får sitta och titta på drill och kanske göra lite rullar och contacts om man orkar med :)
 
 
 

2013-06-10
18:10:05

Götet bjöd på allt och lite till - "Det kommer aldrig va över för mig"
 Långhelg i Götet med syster blev precis det vi tänkt och så himla bra! Vi åkte ner till Göteborg i fredags med ett stopp på Åhaga outlet (nelly.com) och redan där blev det shopping, inte så mycket men bra grejer. Sen fortsatte vi mot Götet. Jag körde och jag måste säga att det verkar vara den mest krångliga stad att köra i i hela Sverige! Har dom hört talas om vanliga korsningar (+)?? Utöver att man måste åka runt ett kvarter för att kunna svänga höger (vänster) så kommer det massor spårvagnar över allt! Men ja vi kom fram till hotellet iaf och sen lyckades jag även köra bort till Nordstan och parkera. YEAH! Sen var det bara att gå ut på stan. Vi sparade Zara, Mango och Topshop till lördagen för att ha något att göra. Blir lätt så att man är där inne i någon timme eller så :) Så vi kollade runt och åt sushi. Efter att jag lagt fram alla bra argument till varför vi helt spontant skulle gå på Liseberg (som vi inte ens tänkt på finns i götet innan vi kom ner) så går Milla med på det så vi åker dit och åker mest bergodalbanor men även några snurrande krauseller. Spinrock var läskigast av alla för den grejen man sitter fast i åkte ut lite när vi var högst upp och tittade rakt ner i marken - läskigt! Kändes som om jag skulle åka ur + att jag är höjdrädd. Bra kombo??
 
 
I lördags var det dags för mer shopping och chill på stan. Vi var nog inne på just Zara i 2 timmar och vi träffade på den enda otrevliga människan i Göteborg. Super otrevlig var hon (som stod vi provrummen)!! Men jag hittade några riktigt fina toppar och sommarlinnen. Här nedanför ser ni två av dom. Kommer lägga upp alla plagg jag köpte senare.

Efter det så åt vi lunch och jag kunde inte motstå den underbart goda hallonpajen som stod och väntade på mig. 
 
På kvällen var det dags för Håkan Hellström konsert på Slottsskogsvallen och Shit vad bra han är!! Inte bara låtarna är bra utan hela upplägget med scenen och mellan snacket och ALLT!! Han fanns redan i mitt hjärta (i den delen jag har avsatt för just artister och sånt) men nu har han utökat sin plats!! Vi köpte även varsin väska med Håkan tryck på. Måste säga att hans nya singel nog är den bästa låten och bilden är så fin.
Hur ska en Håkan Hellström konsert avslutas på om
inte med ett stort jäkla fyrvärkeri!?!?!??!!!!!!!!
 
 
I söndags kollade vi lite mer på stan (kan man få nog av Göteborg??) och gjrode några sista shoppingfynd. Vill inte se mitt kontoutdrag efter den här helgen :S men jag är nöjd med allt och hade en så himla härlig helg med syster att det är värt allt!! Det är tillomed värt att ha feber idag :P Jag pallade inte trycket helt för i morse vaknade jag med 38,2 i feber. Hahahahaa
 
 
 

2013-06-05
22:02:40

iNSTANYTT
 
1. Jag och Sara i Ångelholm på EM läger (som tränar :( ) 2. Träning på Actic 3. Solning i det härliga vädret
4. Drillträning med pimpad träningsväska 5. Solning solning solning 6. SOF - Filippa bjuder på sköndans
7. En runda på stan och sen träning på Actic 8. Hur många ärtor finns det i en sallad?? 9. Ny "tröja" från GT
10. Årets första grillat 11. Eurovision med Filippa, Sara och John 12.Hoppades på att vinna :P 13. Actic!!
14. Redo för SM 15. Slutade med ett SM Brons!! 16. Hoppade in och jobbade på dagis - gummistövlar på!!
17. Sverige - Norge i Linkan 18. Lingt häng med Victoria Svensson 19. PizzaHut med familjen 20. SOL

2013-06-05
21:54:00

That´s why we do it
 
Vilken träning det blev. Den innehöll contacts, jag hoppade in i exch. istället för Clara, spins och dom lite tyngre grejerna!! ANNA tog 2spin-illusion minst tre gånger och dom var på rad och hon tog flera dubbel illusion och jag tog illusion-hjulning!! That´s why we do it!! Love the feeling when I catch the baton in a new trix!!
 
 

2013-06-04
22:04:15

Bodypump from hell
JAAAAAA jag har min mail tillbaka :) WOHOW och som tur är så hade jag massa mail som väntade på mig!! Jobbigt om det inte hade varit några mail som väntade när man kände sig så populär och behövd.
 
 
Igår blev det träning - först Z latin jam och sen maskiner och löpband med Lisa och Lise-Lotte. Kul att träna tillsammans med någon. Sen idag blev det aerobic dance och sen bodypump med Challe. Jäklar så jobbig bodypumpen var....kände som det värsta jag varit med om på ett bra tag!! Vilket och känns bra att det är bodypump och inget annat jobbigare :) Mina armar skakar fortfarande men ska nog på´t igen nästa vecka iaf.
 
 

2013-06-04
12:39:51

SM 2013

 
 Shit vad segt det går att ladda upp bilder nu. Har försökt få upp dessa bilder i flera dagar nu. Verkar som att allt som har med datorn och konton att göra slutar funka. Men men de om de detta är några bilder från SM helgen som inte är just när vi tävlar :)