2014-11-30
22:17:00

Det är fortfarande november
 
Äntligen hemma och shit vad lång dagen blev. Men träningarna har gått okej, en del saker går bra en gång och
andra en gång men nu ska jag bara sätta ihop det så allt går bra samtidigt... tur att det fortfarande bara är november :P
även om det är december i morron :P
 
 
I morron börjar julkalendern och nedräkningen till julafton :) har börjat komma på vad jag önskar mig och har redan inhandlat en sak som jag ska få i julklapp av Milla.
Det är lika bra att köpa sina julklappar själv :P hehe kommer hinna glömma bort dom
tills det är dags att öppna paketen ändå.
 
 
 

2014-11-30
10:58:14

Just do it
Igår var det drillkurs i Fristad - kul att åka till en "ny" förening :) (ny för mig att träna med) och det var roligt men en tidig morgon så lite segstartat. När jag kom fram i fredags upptäckte jag att jag hade glömt träningsbyxor så fick åka förbi maxi på morgonen och köpa leggings och hotpants :P bra där!
 
 
 
Idag har jag redan hunnit med att träna (8-10) och om typ NU ska jag åka och jobba för att sedan åka och träna igen :) wohow då va det söndag igen. någon som sa att söndag är vilodag!? Inte för mig :D
 
 

2014-11-26
12:02:00

Memories <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-11-25
22:22:38

Missing the gym
Nu har jag varit förkyld i en vecka och jag orkar inte mer - vill träna på gymmet!! Drillen kör jag iaf men amn orkar ju inte så mycket om man gör vanligtvis.. men jag saknar gymmet! Vill köra alla övningar jag körde när jag hade pt-timme innan jag glömmer bort dom.
 
 
Ska "vila" i morron förutom drillträning och så KÖR jag på torsdag!! Tagga!
 
 

2014-11-25
20:41:00

#närpestwirl
Förra helgen var jag återigen i finland för att träna med deras enda drillare som är så underbara och duktiga på att ta in ny teknik.
 
Det var bara teknik som stod på schemat den här gången och det var skönt att bara fokusera på nytt istället för att göra 3 program under en helg. Me like!!
 
Och lyckan när jag såg att jag skulle flyga från terminal 5 var lagom stor och jag shoppade lite på VS :)
 
 
 
 

2014-11-12
22:05:00

Livet är en schlager
Vilken underbar helg vi haft!! Tack så mycket tjejer <3
 
Livet är en schlager var orden vi levde efter hela helgen, middagar, singstar, drinkar, shopping, Livet är en Schlager - musikal och brunch
 
 
 
 

2014-11-12
21:24:00

Träning <3
PT-timme idag och det känns redan i benen, höften att det va dom musklerna som fick jobba idag så yes dom jobbade!!
 
Körde spänst och styrka med lite nya övningar och en som jag kommer få träna hårt på...shit vad svår den va!! Sitta på knä och hoppa upp med hjälp av höften = Svårt!
 
Nu har jag en timme kvar i december sen får jag hoppas på att dom har någon ny "kampanj" efter nyår :)
 
 
Sen nu ikväll så blev det drillträning och den gick väl sådär..började bra men gick inte bra när jag körde till musik..blä men hoppas på att det berodde på trötta muskler och att jag hinner köra lite i helgen när jag är i Finland.
 
För i helgen är det dags igen att åka och träna drillarna i Nerpes :) SKa bli såå kul att träffa dom igen och nu ska vi bara köra teknik så hoppas på stor utveckling för dom!!
 
 

2014-11-03
13:11:09

Get This party started
Det är just nu favoritlåten - get This party started med Shirley Bassey. Masas sololåt på cupen så jäkla bra låt och solot är oxå sjukt bra!

Men det var partyt jag skulle fokusera på nu igentligen för i lördags va det utgång med Challe och några till. Jag var super taggad tillslut och sen gick vi till Harrys där flera va utklädda men vi va inte det, tur det för jag hade inte vetat vad jag skulle klätt ut mig till.
Men nästan som vanligt försvinner Challe iväg för att hälsa på kompisar så jag hängde mest med dom andra i sällskapet tur jag träffat några av dom innan :) 

Bilden är dock inte från i lördags..

Och sen i söndags (igår) va det bara upp och hoppa för morgonträningen är ju som vanligt även om jag har varit ute :) men träningen gick väldigt bra och även kvällsträningen gick bra! Solot känns så himla bra och kortprogrammet sitter fortfarande som det ska!