2014-01-29
14:54:00

JOHANNIS
 
 
Det finns dagar när jag saknar denna underbara brutta väldigt mycket - saknar energin och allt med henne. Måste hon bo typ 12 timmar bort??????? Tydligen. Men snart får jag ta mig i kragen och åka alla dom timmarna för att hälsa på henne :) Det är värt det när man är där! Johannis!!!!!
 

2014-01-29
13:40:11

Expo - Hälsa och Träning
I helgen var det hälsomässa i Linköpings sportcenter och jag var där i lördags med Petra och Evelina. Härliga brudar det alltså :)
 
Jag kom lite senare än dom så dom ahde hunnit prova flera grejer innan men jag hann med en del oxå. Vi fick reda på våran metaboliska ålder - och jag är 26..buhu men det ska jag ändra på :) kanske får köpa lite fler pt-timmar ;)
 
 
Dagens höjdpunkt var iaf Mårten Nyléns föreläsning Våga - Vilja - Förändra!!
Jag fäljer honom på insta och tycker han är väldigt inspirerande så var super kul att lyssna på honom och få ännu mer inspo. Och självklart måste man ju gå fram och tacka, berömma och fota med honom :)
 
 
Sen är ju mycket muskler, som på gladiatorer, itne fel ehller så självklart vill man ju ha ett foto med Panzar oxå :)
Vet inte om han stavar med Z men jag tycker det ser lite coolare ut iaf.
 
 
 
 
 
 
 

2014-01-26
19:07:00

INSTANYTT
   
 
 
   
 
   
 
 
 
 
 
 
 

2014-01-26
15:44:00

Update
Dags att skrivs ifatt veckan.
 
I onsdags fick jag rycka in och jobba på dagis och jag tror det blandat med lite sömn börjar smyga sig på som förkylning/feber o shit men än slängde är tempen rätt iaf :)
Sen blev det även ATC det var super länge sen jag körde det så skönt att få kötta lite 💪 efter det var det bara att åka till drillträningen och köra solot. Nollade solot så skönt att veta att det finns i kroppen. Har även fått insprirerande ord och tankar från Adrien så hoppas det hjälper på nästa tävling som ö redan om en vecka. På lördag är det Östgötadrillen i sporthallen med 98 starter - Heja!!
 
I torsdags blev det gymmet igen med Erica och lunch och kom även Åsa så riktigt mysigt! Var inkallad på jobb sen så bara att fara till Norpande och jobba stängning.
Vilket det även blev i fredags. Riktigt härlig personal  både på VM och J&J så det gillas :)
 
 
Erica trodde vi skulle klara att klättra upp hur lätt som helst i repen men jag visste att det inte skulle gå så vi fick en riktigt rolig stund på gymmet när Erica tänkte att det skulle vara som på gymnastiken i mellan stadiet :D
 
 

2014-01-24
23:15:59

Boka in
 

2014-01-21
20:28:08

Z Z Z z z z z….
Sååå skönt med sovmorgon!!
 
Idag har jag inte så gjort överdrivet mycket. Sovit länge och försökt att anstränga mig så lite som möjligt tror jag. Men nu ikväll blir det drillmöte för det är dags för tävling nästa helg så bara gå vidare och fortsätta planera.
 
ca 100 starter på tävlingen så det lär bli en lång dag så mycket som ska stämmas av.
 
 

2014-01-20
21:18:29

Drill på födelsedagen
Då har man hunnit fylla år och köra säsongens första tävling och allt på samma dag :) Härligt att få sång från både familj och drillare och mycket paket. Tävling behöver jag inte nämna så mycket..men super kul att Närpes kom och kollade - dock hann jag inte prata med dom så mycket som jag hade velat.
 
Här kommer lite bilder från dagen 
 
Lånad bild från Kalmar drill <3
 
 

2014-01-16
22:56:23

RUBRIK


Idag blev det jobb på VM igen :) kul!! Hoppas som alltid på fler timmar oavsett vilken butik det är trivs bra i alla tre :D

I morron ska jag packa ner allt som just nu ligger i en hög på golvet så att jag ska kunna se vad jag vill ha med mig för att sen lägga ner det jag behöver ha med mig av allt i högen :)

Fick även en glad "överraskning" i morse att Närpes drillade kommer och kollar på tävlingen på lördag!! Ska bli kul att träffa dom igen och självklart träffa alla andra drillare och se vad dom har för program i år. 
2014-01-14
16:36:57

4 DAGAR KVAR
 
 
Nu drar det ihop sig för säsongens första tävling - Mälardrillen - som går i Eskilstuna. Nerverna gör sig redo och staven är laddad till tusen och jag förbereder mig så gott jag kan. I morgon är det dags för sista träningen inför tävlingen och sen är det bara att packa ner allt man behöver till tävlingen. Känner på mig, trots att jag tävlat sedan 2002 att jag kommer packa upp och ner allt flera gånger för att vara säker på att jag har med mig allt :) 
 
 
Det även kul att vi tre får sällskap på golvet av våra nya juniorer som ska ut och tävla med deras solon och team. 
 
 

2014-01-11
22:40:00

GRATTIS
 Äntligen funkar det att ladda upp bilden - som tur är är det fortfarande systers fördelsedag. GRATTIS <3
 
 
 

2014-01-11
18:57:00

Actic on a saturday
 
 
Finns det nått bättre sätt att börja helgen på än två timmar på Actic!? Idag körde Erica och jag massor överkropp men även lite spensthopp på lådor. Vi körde rodd i trx-banden, chins, axlar med skivstång och biceps med skivstång + mage :D HÄRLIGT!! 
 
I morron väntar drillträning (sista med allt innan tävling nästa helg) och efter det blir det jobb och sen drillträning igen :D
 
 
 
 

2014-01-06
21:37:00

PT-timme nr2
 

Tungt PT-pass men jag orkade mer än sist och är lika slut i kroppen som sist :) det är väldigt kul att ha en PT man får så många nya övningar man kan köra själv och man orkar mer. För när jag kör själv  så slutar man när han säger tre till. UNDERBART

2014-01-05
22:08:18

Töserna tar över

När dessa töser får tag på min mobil......och nu min iPad så slutar det oftast (läs - alltid) med sånna här bilder! Man blir ju bara lycklig över att hitta så uppiggande bilder :) 

2014-01-05
16:44:00

2013 blir 2014
 
 
           
 
            
 
 
            
 
 
Små bitar ur 2013 - vart inget speciellt år men det som hände var speciellt
 
 
Jag tror 2014 blir ett spännande år med mycket träning