2014-08-30
14:11:49

VM del 4
Fredagen bestod utav freestyle för tjejerna och killarna.

Alla Sveriges tjejer var i första gruppen och jag fick stolt stå från sidan och titta när våra tjejer körde. Jag hjälpte Sara när hon värmde upp och gick ut och körde sitt program. Sen var jag självklart med min tjej Anna när hon körde. En liten skada blev det på uppvärmningen men shit vad bra hon var när hon gick ut på golvet som om ingenting hade hänt!
Resten av våra tjejer gjorde även dom bra ifrån sig!! Bra jobbat! 


När tjejerna tävlat klart för dagen så var det dags för killarna och dom är alltid så kul att titta på men jag och mitt team gick och körde igenom teamet och värmde upp för sedan hade vi några minuter på golvet.

På lördagen körde teamen först på morgonen och vi va andra teamet ut, efter Frankrike! Wohow dröm lottning på ett sätt för att stämningen va så bra i hallen men ändå vill man inte gå ut efter det bästa teamet.

Vi körde iaf och när vi kom till mitten av programmet så hör vi att vi även fast vi fått ändra och här ändrat musiken att det är fel klippning.. Vi körde vidare som om allt va som det skulle men hela omgången va konstig och jag tappade på saker jag aldrig tappat på innan.. Usch men när vi skulle få poäng så fick vi stället höra att pga tekniskt fel (musiken) så får vi köra igen. Hur sjukt är inte det!?!? Har det hänt nångång att en start fått köra om på ett VM!?
Vi fick starta sist och då hade vi rätt musik och det gick mycket bättre! Vi slutade på 12:e plats och fick en bra poäng! Vilket konstigt VM! Men vi hade såå kul när vi körde <3

2014-08-19
18:02:50

VM del 3
Tävlingarna drog igång med att köra kortprogramsmusiken för många gånger :) seniorerna körde alltså kortprogram och juniorerna körde compulsories. Anna från Linköping körde den bästa omgången på comp. Hon gjorde dom fint och tappade ingenting!! Efter det placerade hon sig bäst av våra juniorer och sen var det dags att ladda om för få skulle Anna och Clara köra deras duett!! Helt galet att dom kom till VM och det är helt galet att dom gjorde sin bästa omgång på året på just VM!! Så stolt över mina tjejer <3Det gick även bra för våran seniorduetter Matilda och Bea!! 


2014-08-19
15:37:44

VM del 2
Sverige hade precis som på cupen fått första tiden på onsdagen för musiktest och klädkontroll 07.30. Vi gick upp och piffade oss och sen gick vi till hallen och klädkontrollen gick bra men musiktestet var inte lika lyckat. När dom kom till hallen på morgonen hade isen under golvet frusit (tävlingen va i en hockeyarena) och sedan smällt så golvet var super blött och halt. Så dom torkade och torkade så istället för att vi skulle ha 50min musiktest så hade vi 90min. Vi kunde inte köra trix utan fick fokusera på contacts och exchanges och att inte halka och slå sig! Inte alls okej men vi gjorde det bästa av situationen :)

Sen var det fritt på dagen så det blev ännu en runda på Primark och sen kollade vi även runt i resten av stan :) super mysig stad!


Vi tog självklart kort med en röd telefonkiosk :)

På kvällen varder öppnings ceremoni och jag fick äran att gå först med svenska flaggan! Super härligt att gå in på VM-golvet tillsammans med de andra länderna. Det är då man känner att man är på VM! 

Kort tillsammans med Englands landslag :)

Redo för invigning!! 

2014-08-14
00:43:25

VM DEL 1
VM VM VM

Gu vilken härlig VM-vecka!!!!!!! Bästa någonsin <3


Måndagen var en enda lång resdag med samling på hotellet för att dela ut grejer och info. Det var bättre än cupen redo då :)


Och Nottingham är en väldigt fin stan och vi bodde väldigt centralt med gågatan bakom hotellet och 15min till hallen.Sen på tisdagen var det lite förmiddagsshopping som blev lite för lång för mig och Sara när vi glömde bort tiden på Primark :) vi snabbköpet subway och sen var det tillbaka till hotellet för att byta om och åka och träna i en hall som var helt okej kunde varit mycket värre! Träningen gick bra för alla och sen var det till hotellet igen och byta om för på kvällen var det athletsparty i en stor kyrka. Mycket bättre än förra året och vi fotades med japanerna! Ååh!! 

Komada i mitten jämter mig!! <3


2014-08-02
11:30:34

European cup del 5 Final - prisutdelning
Sverige hade två starter i finalen så vi va taggade för att heja på vår junior duett och vårt senior team. Båda gjorde jättebra omgångar och slutade båda på 6 plats! GRYMT JOBBAT!!

Vid prisutdelningarna var det dags för oss finalister i 2stav att dra på dräkterna och för Sara och mig att kliva upp på pallen! Hur underbart som helst!! Efter att avslutningsceremonin va slut var det bara att packa in i bussen och åka hemåt i typ 12 timmar.. Vi åkte på natten så man kunde ju sova men det är inte så bekvämt så runt halv 2-3 kommande jag och Sara på program från tävlingen :) man kan alltid kolla på drill oavsett vad klockan är!!

Tack alla för en underbart rolig vecka!!!!