2012-10-31
19:21:11

Pain in my neck
 
AJ! Har ont (som tusan) i nacken. Slängde väl loss för mycket igår på passet. Hoppas det går över tills i morron. Inte för att det händer något speciellt i morron men på fredag kör vi igen. Pass på Actic igen. Kan även rekomendera en bra träningsapp som jag själv blev tipsad om av en drillare. Nike Training heter den och då kan man köra 30min träning Med masser enkla och bra övningar.
 
 

2012-10-30
21:21:46

Dance you as off
Är lite seg nu efter ett väldigt kul pass på Actic med Challe. Gillar när man kan få gratisträning :) Mer sånt tack!! inte för att jag är snål men ett gymkort drar förmycket i plånboken just nu. Vi körde iaf Aerobic dance i en timme och jag hängde med rätt så bra så länge jag hade challe att titta på så när hon drack vatten tappade jag bort mig lite men dom sista varven klarade jag väldigt bra måste jag säga :)
 
Kort från i somras när jag drog ihop drillanra i Kalmar och spelade brännboll!! Saknar tjejorna :)
 
 

2012-10-29
20:18:56

Make it work
 
Nu är det dags för Project Runway Sverige. Vad ska dom skapa för fint idag?? Scenoutfit till Dita von Teese!! Håll i hatten!!
Googlesök på Dita von Teese
 
Sen blir det Ensam mamma söker, är det sista avsnittet?? Hoppas inte på det för det är så bra :)
 
 

2012-10-28
14:52:25

when you go blond....
Igår  var jag på snabbdate med mina showisar och provade skor och måttade till våra teamdräkter. Sen hem och fick håret färgat av syster. Denna gången slingade jag det inte utan hela håret fick färg vilket kändes som en chansning och när det hade gått mer än halva tiden såg det ut att inte bli något ljusare alls men det blev ganska bra :) bättre än jag trodde det skulle bli.
 
Super sexigt med svarta handskar ;) 
 
Sen igårkväll var vi ute och åt super god mat på Texas Longhorn.
 
 

2012-10-28
12:30:00

**Blinka lilla stjärna där**
Dags att skriva ifatt.
 
Det har snöat.. vet inte riktigt om jag gillar det i oktober men jag så är det. Fick skrapa rutorna i morse så nu är det vinter på riktigt. Jag har även lovat mig själv att inte använda vinterjacka förän i november och som tur är är det på torsdag så då slipper jag frysa :)
 


I fredags var vi inne hos grannarna och firade födelsedagar och även jag fick paket.  Jippi!! Sen kom vi in på gamla minnen (härligt) och då speciellt när jag var 1 år och aldrig slutade sjunga "bä bä vita lam" och "blinka lilla stjärna" super härligt att se sig själv med sådan underhållnings känsla!
Jag ett halv år gammal.
 
I fredags fikade jag även med Challe och det borde vi göra varje fredag och uppdatera varandra med vad som händer.
 
Mer uppdatering senare!!
 
 

2012-10-25
15:35:02

YES YES YES
Nu händer det grejer :) Äntligen!! Berättar dock inte vad det gäller nu men lovar att ni ska få vet snart!!
 
Glad tjej x4

2012-10-25
14:16:00

when it´s cold outside
En del av gruppen jag ska träna ikväll :) Kan ni se vem som "preppar" rätt inför den stundade piruetten!??
 
Har varit iväg och bytt bäck på bilen så nu sitter vinterdäcken på vilket känns bra för det börjar blir riktigt kallt ute nu speciellt på kvällarna och det är ju mest då jagär ute och åker, så ja det känns bra. Senare ska jag hämta mamma på jobbet och sen ikväll blir det att träna Nike. Ska berömma dom för deras insats på tävling som var i helgen. Galet att dom kan göra så svåra volter!!
 
 

2012-10-24
15:06:00

Catherine Moua 2012
Vet inte om jag har visat er det här programmet förr, troligtvis har jag det. Det blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser det. Älskar hennes uttryck i programmet. Hon går ut på golvet och vet att hon är bäst.
 
 

2012-10-24
14:14:35

Dress me up
Sitter och letar efter tvåstretchiga tyger som tonar från mörkt till ljust. Är mest ute efter svart till vitt men även andra färger. Vart köper man sånna tyger??  Det finns inte på AGS-textil eller på glitzit.se. Vad finns det mer för ställen man kan köpa tyger?? Tipsa! tipsa! tipsa!

2012-10-22
18:29:05

5,6,7,8
Lyssnar på musiken som Närpes har skickat för att se vad jag kommer jobba med den helgen. Det är verkligen skillnad mot jag jag gjort i helgen. Marschmusik till tusen men ja det har jag ju gjort i flera år så får ta fram den marschiga drillaren i mig och dom raka armrörelserna.
 
 

2012-10-22
13:40:52

And i´m feeling good
Igår var det träning för hela slanten. Först 9-11 efterdet köpte jag något att äta sen var det dags att träna med Wilma och skapa ett solo till henne. Shit vi blev nästan klara. Så snabbt har jag aldrig gjort ett program förut :) Och det blev bra så inte alls ihop stressat.  Sen åkte jag hem åt mat och åkte iväg igen för träning till halv 10.
 
Underbar dag men är lite trött i ryggen nu. Så idag händer inget speciellt ska väl se om det finns några lediga jobb som väntar på mig.
 
 
I lördags efter tävlingen åkte jag och tog en snabbfika med Filippa och Sara. Sååå kul att träffa dom igen. Det finns alltid så mycket att prata om så vi hann inte klart på långa vägar men snart är det jul och då är ALLA i Linkan igen.
 
Puss på helgen
 

2012-10-20
21:47:00

Rondat - flickis - salto
Är lite trött i ryggen efter en heldag på gymnastiktävling. Hann knappt äta något eller sitta ner men väldigt kul var det. Skiljer sig ganska mycket från våra drilltävlingar som jag är van vid men samtidigt så finns det saker som är ganska lika.
 
Gymnastik: 
  • Prata så mycket du vill och kan medans dom andra tävlar
  • Värm upp halva dagen och tävla andra halvan
  • Gå in och ut på golvet i ett led och så är invigningen klar
  • Sitt ner och chilla på prisutdelningen
  • Kom fram och hämta medaljen (ingen prispall)
  • Tränarna springer och visar vart alla ska stå
  • Ropar till dom som står redo att kör på golvet
  • Har en uppvärmnings/förträningsdräkt och en tävlingsdräkt
Drill:
  • Upptidigt för att fixa frisyr och smink för att värma upp tidigt
  • Klädkontroll för att få stav, dräkt, skor, smink och frisyr godkänt
  • Sitter tysta på läktaren om man inte (såklart) hejar på och apploderar när det går bra
  • Tränarna sitter och chillar
  • Har en dräkt (per program)
  • Dommarna delar ut medaljerna
  • Har en prispall
  • Invigning och avslutning tar en evighet
Där har ni några skillander mellan gymnastik och drilltävlingar.
 
 
 
Tack tjejer för idag!!
 
 

2012-10-19
21:15:16

Move your feet
Shopping?? Nej inte idag men man kan ju alltid prova masser snygga kläder.
 
Var en sväng ute i Tornby och kollade på Ikano men framför allt så köpte jag det jag ville/skulle ha och det var tejp till staven och talk/krita för att prova om det ger bättre grepp på staven. Flera som kör med det man jag har inte kommit på att prova förän nu så på söndag blir det att se om det funkar.
 
Det känns som jag har stått upp mycket idag, vilket jag säkert har och det känns i ryggen är super trött i mina muskler :) Härligt det är när man känner att man har rört på sig!!
 
 

2012-10-19
09:24:40

time for some new stuff
Redan vaken och nyduschad. Shit nu är jag på gång :) Eller mest seg men ja har man saker att uträtta innan 12 så är det bara att sätta fart!
 
Sen i eftermidag blir det att träna Nike igen nu ska ju friståendet sitta som en smäck!
 
Känner oxå att jag har brist på nya kort. Har inte uppdaterat instagram heller på väldigt länge. Så idag ska jag försöka fixa lite nya kort. (Får se hur det går..)
 
Så sålänge får ni ännu ett gammalt kort :)
 
Från i juni när mina kussiner tog studenten.
 

2012-10-18
22:14:00

Bolero
Här kommer klippet. Tycker det är kul att se när det bara är killar som drillar. Vi är ju inte så bortskämda med det här i Sverige...tråkigt nog. Så här kommer en duett från i år när två (Charly and Maxime) från Frankrike kör duett. Finns en till duett med dom men den får ni nån annan gång :) 
 

2012-10-18
21:28:22

what do we do when there´s nothing left
Ett kort från Cup of clubs. Tihomir Bendelja från Kroatien. Winner - senior men
 
Jag har precis kommit hem efter träning med Nike. Det går så bra och dom kan ju om dom bara vill. På lördag ska jag vara "tränar" på deras tävling nu på lördag. Shit kommer vara mer nervös än tjejerna som ska tävla. Men nu när jag kom hem då så hoppades jag på nått bra på tvn men nej då..vem har bestämt att torsdagar ska vara en tråkig tv dag? Onsdagar och söndagar har alltid bra program och självklart så tränar ju jag när det är. Har ju aldrig sett solsidan (bara några avsnitt på play).
 
Nu ska jag strax lägga upp ett klipp som jag hittade på youtube idag.
 
 

2012-10-17
22:05:12

when everything goes from green to red
Inte lika bra uppdatering idag som igår men jag ska försöka uppdatera flera gånger varje dag.
 
Idag har jag varit inne i stan och kollat runt. Köpte knäskydd på Intersport för jag känner att jag behöver det till mitt nya solo så jag inte slår sönder knäna varje helg. Skulle dessutom behöva axelskydd men det finns ju inte och skulle nog inte funka iaf.
 
Har funderat på att jag vill ha en ny vinterjacka och kanske en glansig dunjacka.. skulle även vilja ha en nästan pälsjacka fast så klart inte riktig päls!! Men idag fick jag en idé om att jag kanske vill ha en höst kappa (istället). Hoppas på ett jobb så man kan köpa båda. Provade denna kappa på Bikbok idag. Vad tror ni om den??
Gillar att den har två nyanser av grått och att den inte blir super lång på mig som inte är så lång :)
Vet ni vart det finns fler snygga kappor??
 
 

2012-10-16
16:29:00

Om du står där så står hon där och jag där, eller vänta om du står där istället
 
Inspiration, inspiration som vanligt så får jag masser inspiration av att titta på VM och liknande. Så nu försöker jag få ner alla mina idéer på papper så att jag kan sortera och välja ut dom bästa.
 
Hur får ni inspiration till det ni håller på med? Tidningar, filmer, youtube, bilder?
 
 

2012-10-16
12:26:35

Make something out of it
Kollar ni på Project Runway? Jag kollar mycket på den amerikanska men det är mycket repriser och jag har nog sett exakt alla avsnitten. Så det är super kul att den svenka varianten har börjat. Tredje programmet igår och det är alltid kul att se hur dom jobbar i utmaningarna när dom inte får använda sig av tyg. Igår fick dom använda sig av vad dom ville från Clas Ohlson.
Min favorit blev direkt Naim men igår tyckte jag även om Akharadet.
Följer ni inte programmet redan och ni är intresserade av mode, kläder, sömnad och skapande så kolla!!
Alla avsnitt som redan har visats finns på tv3play.se.
 
 

2012-10-15
21:01:00

There's a sailor who sings Of the dreams that he brings
Är väldigt nöjd med mitt solo och tycker det är kul med nya kroppsrörelser men jäklar vad mörbultad jag känner mig har ont i hela kroppen och det är inte träningsvärk!! Så idag har jag inte rört mig mycket alls utan stannat i mitt rum för det mesta.  Låter väldigt tråkigt men det var behövligt för kroppen.
 
Här får ni några ögonblick ur mitt nya solo :)
 
 
 
 
 

2012-10-13
22:54:34

in the port of amsterdam
 
Är helt trött i kroppen men super taggade för ännu en dag med massor drill :) Idag har Thomas och jag börjat på mitt solo och vi har alla serier och sånt så imorron blir det att fylla ut med koreografi. Det blir jättebra och såååå skönt att få koreografi istället för att bara koreografera till andra.
 
 
Nu ska jg snart sova så min kropp får vila. 
 
Ses i morron drillstaven
 
puss på oss

2012-10-12
12:07:20

04.00
Varenda jäkla natt kan jag inte somna förän vid fyra.....så irriterande för jag har nästan aldrig haft svårt att somna. Vad är det som gör att jag inte kan det nu?? Jag försöker vakna tidigt för att bli trött på kvällen men somnar man inte för än fyra vem orkar då gå upp tidigt??
 
Någon som har nått tips på vad jag kan göra för att bli trött??
 
 
 

2012-10-11
11:57:14

Who have promised their love To a thousand other men
Har fortfarande inte bestämt mig vilken musik jag vill ha....sökte på texten till den ena låten. Jag visste ju innan vad den handlar ommen vart ändå lite chockad.
 
Then out to the night
With their pride in their pants
With the slut that they tow
Underneath the street lamps
 

Helt underbar text!! Hur uttrycker man den?? hehe
 
Sen måste jag klaga lite på VM dvderna....Dom har klippt bort masser från Frankrikes team (Världsmästarna) så man får aldrig se hela teamet på varken grundomgången eller finalen.
Men frukta inte tänker jag det finns ju på youtube.
 
 
 
Nu ska jag fixa ihop mina kläder som ligger lite överallt och sen kolla på ett fristående program och komma fram till vad vi måste träna på ikväll., för då blir det träning med Nike igen :)
 
puss på er
 
 

2012-10-09
22:38:00

feel the music in you
För er som känner mig blir inte förvånade när jag säger att VM-dvderna har kommit och jag har verkligen suttit framför tvn hela dagarna och kollat!! har nu kollat igenom alla dvder (5st.) och måste säga att det är ganska dåligt filmat på vissa klasser och så har dom ändrat om i startordningen eller helt glömt/tagit bort några program. Synd för man vill ju se alla.
Nu har jag även hunnit med att få nya idéer till teamet och klippt två låtar till mitt solo. Undra vilken det blir.
Instrumental eller inte!??!?
Jag har velat ha en låt jättelänge men sen kom jag på att jag aldrig har haft en instrumentallåt i solot och det skulle vara kul att prova. Får lyssna och lyssna tills jag hittar min favorit och den andra finns ju alltid kvar till nästa år :)
 
Nu ska jag snart sova för i morron väntar mer VM tittande och sen träning!!
 
puss på er
 
 

2012-10-08
13:08:19

Instagram
                                          
 
 

2012-10-07
22:59:29

Lets move in with me
Detta shoppade jag oxå igår. Bilderna gör inte färgen rättvisa för översta träjan (från BikBok) är mörkare, mitten tröjan (från Gina Tricot) är värkligen rosa-rosa och shortsen (från BikBok) är lite mörkare. Men ni får ju se modellen på dom iaf :) Båda plaggen från BikBok var dessutom på rean så det vart inte så dyrt - gillar halva priset!!
 
I morron kommer uppdatering från Instagram så om ni inte redan följer mig få hittar ni mig på just ericagrebner.
 
puss på er
 
 
 
 
 

2012-10-07
15:28:24

this has to stop
Jag hade inte lagt märket till att det är glitter under men det var ju bara ett plus!! Väldigt nöjd med dom!

2012-10-07
13:59:14

swing swing swing
Träningen gick bra. Fokuserade på Anna och Claras duett. Den går inte riktigt som jag vill. Vi har för mycket grejer och får lite tid. Så nu kollar på jag Herkules och funderar ut hur jag ska få in allt i duetten.


Åter till tänkandet och filmen :)

2012-10-06
22:12:38

Walking forward
Syster - Milla, jag och våran kussin - David på midsommar.
 
Det blev stan idag med syster. "Vi" shoppade loss..jag shoppade mest men ändå planerade köp och på rean. köpte även skorna som jag visat från Gina Tricot och även en tröja där ifrån. Så är nöjd med rundan. Milla köpte en stegräknare och man tar fler steg än man tror/jag tror. Från Subway till Åhlens blev det 1000 steg (typ). Cool tänk vad mycket steg man tar!! Galet!
 
Nu kollar jag och mamma på Kommissarie Späck som går på 4an.
 
Träning i morron och imellan träningarna ska ni få blid på skorna bland annat!
 
puss på er

2012-10-06
09:18:00

Design strul
Gör om min blogg igen. Vill flytta upp meny på höger sidan till upp under headern. Hur gör jag det?? någon som är duktig??

2012-10-05
12:16:54

christmas carols
Nu har jag varit vaken länge :) Det tar sig mot den tidiga morgonen. Ska ta mig något att äta och kolla vad det är för väder för att för hoppningsvis kunna gå ut och springa/jogga/gå. 
 
Sen blir det träning med Nike idag igen. Ska göra juldanser till dom grupperna jag har men det tar emot att börja leta julmusik redan nu. Men ska väl börja med det nästa vecka....trots att det tar emot.
 
 

2012-10-04
22:42:19

NEW SHOES
Jag har ju på någotsätt gått ifrån att varit helt inne på att bara shoppa kläder så shoppar jag mycket skor nu. Hur underbart är det inte att shoppa skor?? Super kul och dyrt!!
 
            
 
Nu har Gina Tricot släppt sin sko kollektion och den välkomnar jag varmt. Farligt för pengarna men väldigt snygga skor.
 
Fick ett par favoriter direkt när jag kollade på deras hemsida.
ADA SHOE 499:-
 
 
 
 

2012-10-04
11:55:00

Lets wake up

När man har varit vaken i 1 timme utan att ha gått upp eller slagit på tvn..är det inte lika bra att somna om då?

Bara jag är vaken till klockan sex för då är det träning med Nike som gäller. Eller måste nog vara vaken lite innan för måste komma på lite övningar att köra med dom.

Puss på er

 


2012-10-03
08:14:00

latest on instagram


 

2012-10-02
19:16:08

as the time goes by there will be a birthday for you every year

2012-10-01
12:31:26

Like a bridge over troubled water
Dags för lite uppdatering.
 
Har tränat hela helgen precis som förra helgen. Har gjort ett solo till Theresa och sedan tränat själv som vanligt. Lite lagom trött i kroppen..
 
Milla och Peter kom hit i lördags och åt och vi kollade på nya Falk-filmen. Väldigt bra - "Spelets regler" kan jag verkligen rekommendera! 
 
Nu ska jag kolla på SM 2009. Det va väldigt länge sen jag såg det för min dvd är borta så har lånat Theresas. Tävlade med mitt favoritsolo då - Bridge over troubled water. Här kör jag solot på en träning två år senare. Kan det fortfarande :)
 
 
puss på er