2012-12-30
11:04:00

Det behövs inte någon text <3
 
 
 
 
 

2012-12-30
09:38:00

INSTANYTT
 
1. Godis som jag fick av Sara dom hon hade köpt på Gran Canaria - TWIRL
2. Filippa och Sara när vi åt middag + utgång
3. Jag och Emmy när vi åt middag + utgång
4. Popcorn med Big Poper!!
5. Jag på julafton
6. Våran julgran och årets tomte Emilia
7. Jag fottar min första och sista toabild på min hundra årsjubileum på Instagram!! WOOP WOOP
 
 
 

2012-12-29
21:43:43

Christmas sale
 
Jag hoppas att ni har haft en väldigt bra jul och mycket mellandagsrea shopping :) jag hittade några fynd så det var mest planerade köp på rean (förvånansvärt nog). Jag har även jobbat varje dag  och det är så kul när det händer mycket hela tiden!!
 
Igår var det trerätters middag med dom bästa (Sara, Filippa, Åsa och Emmy) och sedan utgång och hela kvällen var sjukt rolig och kvällen kunde hållit på i evigheter om man inte skulle jobbat även idag!! Tänkte dra upp några bilder från igår i ett senare inlägg!!
 
puss på er så länge och nu är jag tillbaka på bloggen igen
 
 

2012-12-24
14:53:27

GOD JUL

Hoppas att ni alla sitter bänkade i sofforna med nära och kära och väntar in Kalle Anka!!


2012-12-21
22:46:00

Old friends
Nu när alla julklappar är handlade och några är inslagna så kommer man till rimmen. Förra året bara kom dom till mig men nu är det mer trögt på rimfronten..
 
När jag gick in i förådet för att hämta kartonger att slå in julklappar i så såg jag kasen jag har dåligtsamvete för att den står där. När jag var lite/mindre så ÄLSKADE jag gosedjur, tycker fortfarande mycket om dom men alla bor inte i sängen längre. Min favorit Sixten, en svart panter, låg i den kassen och jag kunde inte lämna honom igen så nu fick han komma fram och bo i mitt rum ett tag. Har ni oxå någon favorit sak som ni saknar ibland??
 
Jag och Sixten :)
 
 

2012-12-19
16:36:48

En annan gång går det bättre!!
 

 
 
Nu gäller det bara att ingen nuddar det för ena väggen är lite väl böjlig :)
 
 
 

2012-12-18
23:29:24

Pepparkakshus
Idag tog jag tag i julen och bakade ett pepparkakshus på frihand, alltså inga mallar!! Svårt tänker ni men det gick riktigt bra!! Kolla vilket fint hus jag fick ihop och nu saknades bara glasyren som jag snabbt rörde ihop.
Så på med glasyren och huset var nästan fulländat, nu saknades bara gubbarna som ska bo i huset och dom  gjorde jag och dom fick kläder av glasyr. Dom får föreställa mig, mamma, pappa, milla och peter.
Sen tog jag fram en bricka och la ut bomull som fick föreställa snö och skulle bara lyfta över huset till brickan när.....väggarna lossnar och far ner  i golvet och blir till tusen bitar......
....så nu har jag ett galet snyggt tak och 5 gubbar och bomullssnö!! Lyckan är total - vilken dag!!
Blir att göra nya väggar i morgon men svårt att få dom lika snygga som orginalet..
 
 

2012-12-17
22:18:44

önskelista
Hur ligger ni till i julklapps handeln?? Själv är jag helt klar och det känns så skönt!! Det gick väldigt fort iår att bestämma vem som ska få vad :)
 
Men jag vet inte hur långt dom som ska köpa till mig kommit i handlandet så känner att det är dags för en önskelista :)
 
 
 
Sen önskar jag mig mer saker som jag inte har några bilder på så klart, detta kan ju inte vara allt!! :)
 
Vad önskar ni er??
 
 

2012-12-16
16:29:40

MUSIKHJÄLPEN 2012 <3
Detta är ju sjuk och jag är sjukt avis på den som tar hem denna auktion. Men shit det är den näst högsta summan på auktionerna, den som slutade på högsta var...
 
Helt rätt att företag går in och budar stort!!
 
18 MILJONER nu och fler ska det bli!
 
Tror ni förstått att jag är väldigt inne i Musikhjälpen, tycker det är ett så bra sätt att dra in pengar till de som behöver hjälp, det finns galor som går på tv varje år med det är samma sak hela tiden varja gala ser lika dan ut..musikhjälpen dra in  alla svenssons och alla kan lät bidra med ett sms!! Me like!! ÖNSKA DIN LÅT!!
 
 

2012-12-12
22:25:34

Inventering
 
En lång dag går mot sitt slut. Har insett att det är 121212 idag och det är ju lite festligt men inte helt överväldigande för mig. Gick däremot upp halv 6 i morse för att börja jobba 07.00 och fram till 17.00 så några timmar skarapade vi ihop idag, pip, pip, pip dom där pipen kommer förfölja mig i mina drömmar i natt :) Säger bara inventering och härliga tjejer på jobbet!! Sen träning med showisarna och det går framåt. Ni kan ju tjejer bara ni inte släpper ut infon genom andra örat :) Jobba på så sitter det på söndag!!
 
Nu ska jag kolla klart på Ink master sverige - HEJA JACOB!! Sen ska jag kolla på julkalendern för den ahr jag inte sett idag :)
 
sovmorgon i morron?? Ja tack!!
 
 

2012-12-10
20:17:16

MUSIKHJÄLPEN 2012 <3
Så underbart att musikhjälpen är tillbaka förra året hade jag på det så mycket jag bara kunde. Det är en såå bra idé och dom har hittat helt rätt personer till det oxå. Precis som förra året är det Jason, Kodjo och Gina som leder det. Så nu måste vi önska låtar!!
 
 
 
MUSIKHJÄLPEN!!!!!!
 
 

2012-12-09
15:44:00

Let me go
Träning i morse och det gick väl bra. Känner fortfarande av förkylningen - usch!! Inget kul när man är super taggad och det går bra med allt fram tills man sätter ihop allt till musiken. Jäkla förkylning. Hinner ju bara halvvägs tills men får upp flåset pga den jäkla förkylningen kommer fram. Klaga, klaga, klaga jag vet men så får det va idag :) För annars är det bara bra idag och hoppas på mindre förkylningsflå ikväll!!
 
Äntligen har jag mitt svarta nagellack - så för att fira så fick mina naglar lite ompyssling. Kan kännas som en självklarhet för vissa att man äger att svart nagellack men detta är mitt första. Tänk att det har tagit 22 år :O
Självklart så kommer ju både det svarta nagellacket och det glittriga från Gina Tricot :) 
 
 

2012-12-08
18:56:49

Hello Santa
Den här kjolen (från Bikbok) tänkte jag ha på julafton, inte långt kvar nu :)
 
 
Nu saknas bara en snilleblixt som säger vad jag ska ha till men det löser sig.
 
 

2012-12-07
19:49:36

Sushifriday
Är det inte underbart att skotta snö så säg. Skottade tre gånger i onsdags och känner fortfarande av det i armarna. Hoppas att ni alla håller er på vägarna nu när det är så halt ute. Kör försiktigt!!
 
Jobb igår och julklappsshopping med syster på tomtenatta. Hann checka av flera stycken och idag har jag fortsatt med julklappsshoppingen. Hittade även en kjol på Bikbok som Jag tänkte ha på julafton, måste bara komma på vad jag ska matcha den med.
 
Sen när jag åkte hem stannade jag och köpte sushi!!!! iiih så gott det var och efterlängtat. Har inte ätit sushi sen jag bodde i Kalmar.
 
Sushifriday
 
 
 

2012-12-03
21:11:25

Fanny Honorine
 Så underbart fint program av en sååå duktig drillare
 
 
 

2012-12-03
15:27:00

TÄVLING
Haha den som först gissar rätt på vem det är på kortet vinner.....hehe inget men gissa på iaf :)
 
 
 

2012-12-02
16:33:03

My new goal is to be....
Some moments in my routine
 
Den jädrans förkylningen som har varit över mig i snart 2 veckor börjar bli irriternade för den visar sig bara när jag tränar. Som i morse när man direkt börjar springa för att värma upp så blir jag flåsig på en gång och sen försvinner det ett tag. Så ska jag köra till musik och det går jätte bra igenom halva programmet och sen kan man knapt andas resten av programmet och staven faller i golvet. BLI FRISK!!! Är mitt mål just nu.
 
 

2012-12-02
10:23:00

time to take it to the next level in life
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-12-01
12:47:00

Set a date and come over
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-12-01
09:27:00

MAKE IT WORK - NOW
Håller på att få lite halvt panik över att jag för första gången inte vet vad jag vill ha för dräkt. Kan inte komma överens med mig själv om någonting gällande dräkt. Färg, modell, uttryck - allt vet itne hur många, enligt mig, snygga modeller jag målat men vill inte ha någon av dom. Vilka färger, ska den tona eller inte, nått ska sticka ut och hur gör man det. Det börjar bli dags att bestämma sig så att sämmerskan kan börja. Förslag och idéer mottages mer än gärna. För jag har fastnat med Thomas ord i huvudet - tänk nytt, nått vi inte har sett förut.
Hmm inte så stort problem tänker ni och ni har rätt men jag brukar jämt ha en färdig idé direkt men nu verkar den inte vilja infinna sig.....
 
Några av alla dräkter jag har.