2013-02-27
16:23:38

I galans tider
I morgon är det dags för galan och - nej - jag har inte valt klänning än. Nu har jag iaf båda hemma så får ställa mig framför spegeln mer ikväll och känna in vilken det blir.
 
Har ju varit med några vändor i olika tidningar nu och på radio ochnu även på tv. OJ OJ OJ tänker ni, vilken cool tjej!!
 
På länken nedan hittar ni från när tv4öst var på träningen och filmade.
http://www.tv4play.se/program/nyheterna-linköping?video_id=2286002
 
Måste och nu i dessa gala tider säga Grattis till Malik Bendjelloul för hans Oscar för Searching for Sugar Man. Jag har själv sett den och den är såå bra så om ni mot förmodan inte har sett den så KOLLA! 
Något som gjorde hela Oscarsgalan ännu roligare var ju att "Sverige tog hem" två Oscars till för Bästa Ljudredigering, Paul Ottosson - Zero Dark Thirty och Per Hallberg - Skyfall.
 

2013-02-24
12:49:42

Det närmar sig
 
Nu börjar det närma sig Eldsjälsgalan och jag har ingen klänning än..spänningen är ooooliiiiidlig!! Hade den korta hemma men när jag köpte ny bh så vart en väldigt tajt upptill så skickade tillbaka den och beställde en storlek större men ifall den oxå skulle sitta dåligt så har jag beställt den långa fina Ida Sjöstedt klänningen. Så för hoppningsvis har jag en klänning att ha på mig på torsdag.
Annars tror jag att jag är redo. Har två par strumpbuxor, skor, snart väska för den är oxå beställd men har inte fått den än (heller) har nästan bestämt vad jag ska ha för smycken och vilket smink så nu väntar vi bara på klänningarna så jag kan bestämma frisyr :)
 
Ikväll ska jag och Milla värma upp inför galan genom att kolla på Oscarsgalan hela natten, får se hur länge vi kan hålla oss vakna speciellt Milla som ska upp och jobba. Vem vet hon kanske går direkt från soffan in i duschen och sen vidare till jobbet!?
Har ni några tips på hur man håller sig vaken??
 
 

2013-02-18
19:52:18

BABYLISS ST70E ICURL
Ny lock- och plattång och den funkade väldigt bra som plattång och var väldigt lätt att locka med och tycker att det blev väldigt bra när jag provade att locka hela håret. Är detta gala frisyren kanske?? I morron blir det att färga håret och speciellt utväxten vilket blir väldigt skönt för idag när jag körde på mittmena syntes utväxten ännu mer och usch så tråkigt det är.
 

2013-02-18
13:25:15

#instagram
#skor #nya #nike #adidas #nytt #liv #rosa #träna #spring #kom #igen
   
#alla #hjärtans #dag #hippie #sara #glad #belgien #eldsjälsgalan #taggad #fika #challe #trevligt #hej
#tävling #prispall #medalj #twirling #baton #älskar #drill #östgötadrillen #nästa #gång #tar #vi #dom
   
#bästasyster #träning #drill #program #amsterdam #träna #smoothie #hallon #mango # jordgubb #gott
                                       
                                        #sushi #love #drill #sträck #taut #love #stort #yes
 
 

2013-02-17
13:48:59

Take it to the next level
Nu har jag mycket nytt att få in i huvudet :) ändrade i solot idag, härligt med nått nytt och solo känns MER nu, MER allt, så måste jobba in det nu till nästa tävling som är ganska så snart faktiskt. 9 mars är det dags igen i Kalmar. Känns ju nästan som hemma plan att få tävla i Kalmar och ska bli skönt att inte ha någon duett eller team att köra eller hålla reda på efteråt utan bara sätta mig på läktaren och njuta av lite drill (100 starter)!
 

2013-02-14
15:20:00

when I grow up
Denna dag känns bara super dålig...känner mig nere och det är inte för att det är alla hjärtansdag. Det är snarare att jag inte alls vet vad jag vill göra med mitt liv.. eller det vet jag men vet inte hur ska jag kunna leva på det?? Jag vill drilla, träna själv, träna andra och koreografera.
 
Känner mig även trött på Linköping och känner att jag saknar Kalmar. Mitt liv i Kalmar, det hände mer.
 
Vad ska jag bli nu när jag är stor? Sjörövare som jag ville bli när jag var liten funkar nog inte..
 
Skulle kunna tänka mig att jobba med träning, gym men då måste man tränat  ett bra tag och det har jag inte tid med... eller jag har lördag, måndag och tisdag men nångång måste kroppen så vila oxå - eller??
 
Mycket tankar nu men har ni förslag på vad som helst så kommentera och inspirera mig!
 
 

2013-02-12
13:27:00

Rubrik
 
 

2013-02-11
21:26:46

Östgötadrillen 2013
Som alltid när Clara har min kamra eller mobil så blir det sånna här tjusiga kort!

Våran egna duktiga dommare :) Erica
 
ONE NIGHT ONLY
 
Det är såhär man jobbar i duett!!
 
 

2013-02-07
23:06:47

Give me summer
 
 

2013-02-05
19:13:30

In the port of Amsterdam
 
 

2013-02-04
20:05:37

Fast i Hissen


https://apps.facebook.com/hissenfilipfredrik/?vote=105

Rösta! Det vore ju galet roligt att vara med i Hissen.
2013-02-04
12:14:37

Can´t move
How was your weekend?
 
Min bestod av drill, drill och drill samt lite melodifestival. Tränade med Sanna från Åtivdaberg i lördags, som jag gjort solo till och igår var det solo och extraträning med teamet på dagen för att sedan ha årsmöte med uppvisning/genrep inför tävlingen nästa helg :) Solot gick väldigt bra men teamet vart stressigt för vi hann inte riktigt samla ihop oss innan. Men j*vlar så bra vi va under träningen så vi kan när vi hinner ladda.
 
 
Om jag ska säga något om melodifestivalen så finns det en slående likhet med drill - det kan aldirg bli för mycket glitter :) annars var David Lindgren den enda som var bra.
 
Nu sitter jag framför tvn och vill röra mig så lite som möjligt för jag har väldig träningsvärk i hela kroppen.
 
 

2013-02-01
13:54:00

It´s all about me
Nu är jag ute i pressen :) hehe eller?? 
 
Igår iaf så var jag på EAST FM och pratade drill och Eldsjälsgalan - super kul och roligt att prata radio i en riktig studio. Jag lärde dom att drilla efter att vi pratat klart. Vet inte riktigt om dom var några talanger på drill men underhållande var det.
 
Vi tog även kort och självklart så tog vi ett typiskt drillkort :)
 
I onsdagas var TV4 Öst och filmade och interjuvade mig på träningen vilket oxå var kul. Vet inte riktigt när det ska sändas men nångång veckan innan galan sa dom.
 
Och sist och minst?? Nej det tror jag inte så ringde P4 till mig i måndagsmorse och pratade drill och gala :)
 
Så bilda en kö så skriver jag autografer :) hehe