2010-07-31
17:29:15

mer besök
gu så härligt. challe kom hit och livade upp stämningen med att berätta masser roligt! nice med spontana besök. och när hon hade åkt så kom mormor och morfar hit med lite fika. dom åkte nyss så nu blir det duschen, fix, mat och sen åka till vicko :)  iiiihhhhhhh bästa dagen! (nästan) bara en sak som inte behövde vara med i bilden. menmen de blir väl bra iaf.

så som sagt duschen nu - raka benen :P hehe



puss på challe idag




2010-07-31
13:13:44

jaaaaaaa
vilken dag det har varit hittills :) sara kom hit för planering av våran resa och sen när hon hade åkt så hittade jag mina via höga converse!!! mamma hittade dom faktiskt! tack!!! nu är dom tillbaka!! :D jippi


och snart kommer challe hit! kul med lite spontana besök. och ikväll blir det troligtvis mys med vicko :) iiiihhhhhhhh



vilken dag det här är!!


pusss på er




2010-07-31
09:58:12

tidigt
upp tidigt idag gick upp vid 9 för att fixa till mig lite så man inte går runt och halvsover. för kl10 (om 8min) kommer sara hit för att vi ska planera lite runt våran norge/bergen/VM - resa som börjar på onsdag- måndag. jag är super taggad!!!! ska bli sååå kul. nice att åka med sara(har alltid kul med henne), se alla superbra drillare, se norge/bergen - ALLT!!

så detta får va all uppdatering för tillfället kommer mer senare :)


puss på resan



2010-07-30
19:42:27

händelse
idag har det hänt en del..först kom peter hit på lite fika och sen hände.. och sen damsög jag mitt rum. tänk vad det kan hända mycket. men ikväll händer det väl inget speciellt. någon som vill hitta på nått??

kanske ska kolla på första sex and the city filmen har ju inte sett den än men jag köpte den när challe och jag var i ullared :)

jag i ullared :)

detta får räcka som uppdatering för tillfället.


puss på ;)




2010-07-30
11:58:12

usch
kul att vakna av att föräldrarna är sura på varandra.....NEJ

nån som vill hitta på nått idag??
kul att peter kommer hit idag men kan ju undra hur dom är då..kan ju hoppas att dom har nått pokerface iaf.

i morron blir det att planera bergen/vm resan med sara :) kul åker på onsdag!!!!!
ska blir sjuk kul att se alla japaner och fransmän. och självklart alla svenskar!! HEJA SVERIGE

puss på...nått



2010-07-29
22:38:06

sista idag!?
nu har jag klippt klart kommande teamlåt :) nöjd kanske går att finslipa nått men de orkas inte göras nu.

i morron kommer peter hit en sväng och sen får vi se vad som händer. mys?? städa rum?? springa ska jag nog iaf göra!!känner för det nu men känns lite sent att ut och springa nu..

gör ju om köket med ny kyl, frys och vinkyl. ny färg på väggarna och ny tapet. det blir super nice detta men just nu ser det ut som ...fan!?

här är nya tapeten som jag hittade :) så bra jag är!! det kommer bli jättefint!!
eller hur milla!???


puss på nytt



2010-07-29
15:38:42

drill i huvudet
fått nya varianten av sm-dvderna och det är fortf. fel på dom.... så et är därför det tar sån tid att få dom.

nu tänker jag på teamlåtar ska ha nån superbra pianolåt som man kan klippa in fågelljud på..hittar nästan inga bra. jobbigt
vet inte om jag skrivit det förut men det blir flamingo tema i år. tanken är, det flamingona gör när ingen tittar på. för när man tittar så står dom bara stilla. tycker det är skit nice idé så nu fattas bara pianolåten. någon som har en bra på lager någonstans??




puss på drill


känner att det kan bli mycket uppdateringar idag. kul :)



2010-07-29
07:59:59

mys

kom precis hem ifrån vicko :) jobbigt att gå upp så tidigt..men måste han jobba så måste han. men lätt värt att sova där iaf! MYS!   vi kollade på thriller som inte var super läskig men lite grann.

nu tittar jag lite på tv nu men kommer säkert att somna om snart.


mer uppdatering senare idag.

glad!!

puss på ;)



2010-07-28
16:55:45

glass
precis när vi hade ätit klart så hörde jag ett välkänt ljud utanför dörren :) glassbilen! så då blev et lite glass shopping. gott länge sen vi handlade från glassbilen.

nu blir det fix innan det är dags för mys :)


pusss på..glass?

2010-07-28
13:34:31

liseberg + halmstad med matte!!!!!!1


kom hem vid 12 inatt från med toppen tur med matte till liseberg och halmstad. super kul!

polkagrisar ifrån gränna!!!!


när vi nästan var framme så fick vi stå i bilkö för att det var en olycka med någon lastbil men verkade inte som det var något jätteallvarligt. får hoppas på det iaf. och när vi stod i kön så kom jag fram till att man skulle vara kille! dom kan kissa öerallt typ. men man kan ju inte gå och sätta sig i ett dike när ett fullt med bilar och lastbilar 2 meter bort. hmm så jag fick hålla mig..

bilkö..

men sen när vi kom framtill göteborg så var det dags för liseberg! och det var ingen mjukstart där inte.. börjademed kanonen..fy fasen va nervös jag var! min puls var uppe till tusen!  och matte är ju så snäll när vi väl åker och påminner om att vi är högst upp och upponer och allt! fy fan

men sen så åkte vi lite annat för att sedan åka den en gång till..men den var inte lika läskig då..men då var ju matte så snäll och satt och räknade ner innan man skjuts iväg. för han stod och räknade ut att det är 7 hjärtslag innan det smäller.
och så fick han mig att åka upp skjutet..den var läskigast av allt! började typ gråta efter och hela jag skakade som fan när vi gick ur den!! fyyyyy tusan.
men nu har jag åkt det iaf! skönt att ha det gjort!
sen bar det av mot halmstad för att sova och sen shoppa nya skor och badbyxer till matte! och sen åkte vi och badade vid tylösand. skönt men kallt!
oc matte bjöd mig på hans supergoda köttfärssås! smaskens!

gu vilket äventyr!! nästan så vi borde göra om det! hehe

tack matte för ett superroligt äventyr!


ikväll blir det mys



puss på äventyr!!!



2010-07-25
22:02:47

i like
igår kom challe hit och hon hjälpte mig att flytta om i mitt rum..var inte det som var tanken för tänkte jag skulle hinnit med det på dagen med så blev det inte. tack challe för hjälpen!!

sen sov challe här och vi taggade för nästa helg och sen kommer matte och förstör hela taggningen med att säga att han ska till stockholm då. men sen räddar han hela dagen med att fixa till bio :) så vi gick på bio med matte, vicko, john och långhåriga niklas.  hehe super nice!! och matte var så snäll  och bytteplats med mig så jag fick sitta och mysa med vicko under filmen :)
och självklart så blir jag super kissnödig mitt i filmen och efter att ha hållit mig i 1 timme typ så var jag tvungen att springa på toa. typiskt mig

men nu blir det att tagga liseberg och halmstad med matte :):):):) wohow


puss på.. ;)



2010-07-24
14:42:05

städ och röj
full fart idag i hela huset känns det som.
jag röjer i mitt rum för att flytta om och göra plats för min byråer :) har rensat bort de 2 bokhyllorna jag haft. så just nu ligger allt i min säng och i soffan! men sen blir det nog fint. börjar bara bli lite stressad för sen kommer challe hit och då kan det ju va bra om man kan va i mitt rum. hehe
och förutom mitt rum så har pappa och mamma röjt bort 4 skåp i köket så det är grejer överallt där oxå. blir nog snabb mat idag för man kan inte laga mat så som det ser ut nu. hehe

men medans jag väntar så kollar jag på film :) mste ju ta det lite lungt oxå så jag inte sliter ut mig. hehe

igår så jag och åsa på snabba cash - värd att se, mycket bra film men jobbigt slut fick ju inte reda på hur allt gick. kommer nog en uppföljare. så bra film och nice att träffa åsa. vi kom även fram till att vi ska åka och bada i varamon nästa måndag för då har vi en dag där båda är lediga. hehe toppen

puss på ..eh röran??



2010-07-23
20:23:21

nya byråer
yes yes yes jag lyckades flörta in mig hos mamma och pappa. vi åke till ikea och köpte 2 byråer och 3 hyllor till mitt rum :) nu kan jag äntligen lägga alla kläder och shit någonstans.

och snart kommer åsa så ska vi ha filmmys. kolla snabba cash och äta chees chips! smaskens

hittade även ett till par solglasögon idag när vi var och handlade.. hehe vetinte hur många jag har nu men jag gillar allihopa så inga dåliga köp iaf. :)


inte dom solglasögonen som jag köpte idag men ett av dom glajerna jag köpt i sommar.

tror det här är den bästa sommaren. gillar allt och alla. och känner på mig att den bara kommer bli bättre och bättre


pusss på sommaren och alla




2010-07-23
14:07:58

göra om
nu låter det väldigt mycket uppe ifrån köket.. tror dom håller på att riva ut skåpen. hehe fränt. vi har köpt nytt kylskåp, frys och en vinkyl och då måste man ju ha plats att ställa dom någonstans så nu ryker skåpen.

och på tal om nyss så tror jag att jag har lyckats övertala mamma och pappa att köpa 2 nya byråer till mig för jag har verkligen ingen plats för mina kläder! får hålla tummarna för att dom inte glömmer bort att detär en bra idée att köpa sånna till mig!
får se hur det går.

förutom det så försöker jag ladda upp mitt nya solo på facebook men det brukarinte gå så bra för mig när jag ska ladda upp filmer där så får se hur det går.. har ingen lust att lägga ut det på youtube bara för att folk vill se det. kan man ladda upp filmer här???? nån som vet?


puss på nytt!!  och lyxhustru?? hehhehehehe




2010-07-23
10:49:50

mys

hade en jättemysig kväll igår :) kollade på prinsessan och grodan med vicko och sen låg vi bara och myste. mys!

vaknade förvånansvärt tidigt idag.. kl 9 och kunde inte somna om så jag tittade (idag igen) på alla vi barn i bullerbyn. och så hängde jag upp masser kläder..men jag har fortfarande masser kläder som ajg inte kan göra av nånstans.... blir så trött på det. mamma och pappa klagar på att jag har så stökigt men dom kan inte hjälpa till så att jag kan göra av kläderna nånstans..så det får väl se ut så här....

idag har jag inget speciellt planerat..får se vad som händer. sara påminde mig om att om 2 veckor är det VM i norge!!!!! galet. är sjukt spänd på att se alla japaner och att se hur det går för sverige!! heja sverige!! (och lite japan) hehe


matte sa igår nått om paintball..hmm får se hur det blir med det. känns farligt! hehe men det är väl aldrig fel med lite äventyr :)


pusssssssss på.. er





2010-07-22
16:40:59

torsdag
idag har det inte hänt mycket.. peter kom förbi och fikade. kul att se honom och att höra att milla har det bra i kenya :) hade fått vykort från henne i veckan när vi va nere i skåne. hon har varit där nere i 3½ vecka nu tror ja. tänk va tiden går fort. men jag saknar min syster yster!


(millas bild)

syster <3

just nu tittar jag på alla vi barn i bullerbyn :) det går på tv1000 så bra det är egentligen. när jag var lite så var jag kär i bosse så jag döpte ett av mina gosedjur till bosse bara för det.


puss på milla




2010-07-21
23:13:06

hemma

kom hem för en timme sedan :) skönt. finns inget bättre än sin egna säng när man är trött och har träningsvärk :) men vi har haft det väldigt bra i skåne och idag åkte vi även över till danmark och shoppade llite grann och åkte och badade. fast det var faktiskt kallare i vatnet i danmark än vad det var i sverige. hehetur vi har

just nu är jag jätte trött men är ändå väldigt sugen på att träna och köra mitt nya solo :) kan knappt vänta tills jag får en hall och bara ösa programmet i.

i morron kommer peter hit och hälsar på men vet inte om jag är hemma kanske ska åka till challe. får se vad som händer :)


puss på drill och min säng




2010-07-20
21:03:52

solo - träningsvärk
hade lagom mycket träningsvärk när jag vaknade i morse men det stoppar mig inte för att träna i 3 timmar till idag :) så himla roligt mitt nya solo är..vill köra det hela tiden. thomas har verkligen hittat mig i solot oxå för jag stortrivs med det alla redan!! kan leva ut och svänga loss som bara den ;) men har inte riktigt kommit på vad det är för rörelse som jag har fått grymmt mycket träningvärk i halsen av.. gör till och med ont när jag gäspar.. inget bra de :)

i morron blir det att åka över till danmark och ha det bra för att sedan åka hem :) skönt att komma hem och ligga i min säng och tycka synd om mig för all träningsvärk. hehe

på torsdag blir det filmkväll med vicko :) mys!? hihi
och på fredag blir det troligtvis liseberg med matte!! jag kommer dö eller iaf kissa på mig när jag ska åka alla farliga karuseller med matte... hehe men det blir nog skoj!!

nu blir det morden i midsommer, men missar alltid slutet eftersom so you think you can dance börjar 22.00 :) men vad gör det när man får se sjuk duktiga dansare och underbara koreografer :)



puss på allt men mest på mitt nya solo :)




2010-07-19
23:08:04

SOLO
dålig uppdatering här men det är för att jag just nu är i skåne..närmare bestämt malmö :)
har tränat med thomas heladagen och fått ett nytt solo som jag gillar skarpt det är rafigt och showigt och jätteroligt att göra :) tror det blir favorit solot!! i morron blir det ännu mer träning med thomas för att finslipa och fylla ut tomma utrymmen i programmet. ME LIKE!!

och måste även tack alla som va hos challe för en super nice kväll/natt :) jag hade super kul! bra att ni kom matte, vicko o john! erat tält gjorde partyt ;P hehe



(ciccis bild)

nu ska jag försöka sova i det här galet varma hotellrummet..det är skitvarmt fast man typ inte har nått på sig..hmm fri tolkning på den!!


puss på drill, skåne, challe och allt ;)





2010-07-17
13:34:47

jaaaa

ikväll är det party hos challe för att fira hennes nyss fyllda 20 år :) och för att hon har skaffat en egen lya!! är super taggad och känner på mig att det kommer bli en nice kväll. ska dessutom bli kul att se när hon ska öppna sitt paket som hon får av mig :) hehe tog slut på 2 tejprullar.. det sk aitne vara för enkelt att komma in i paketen!

sen på sönda bär det som sagt av ner till skåne, närmare bestämt malmö och staffanstorp :) dags för nytt solo!!!! ska ha ett showigt solo! skickade länken till thomas med mitt favorit solo på youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=fcBhWqnENDI

här är länken till solot :) kolla på de det är super nice!

nu ska jag bara slappa lite för att sedan åka till challe!! hon skulle ringa när hon var på väg hem :) TAGGA party!!!!!!!!


puss på sommaren och challe :)





2010-07-16
23:41:25

drill :)

blir inte roligare än att packa och måla naglarna ikväll..

men i morron blir det viggeby och bada för att sen åka till challe och ladda för party :) ska bli en spännande fest på många olika sätt. får se hur den slutar.

sen bär det av till skåne på söndag för att sedan träna med thomas måndag och tisdag och få ett nytt showigt solo :) yeah!!!! ska bli skit kul att träna igen :) har inte gjort de på 1½månad känns det som. hoppas att spinsen och alla illusions sitter bättre än någonsin!!



puss på drill <3




2010-07-16
17:40:44

..
fick till slut bada :) mamma och jag åkte till berg och stekte och badade. skönt men av nån anledning så somnar jag jämt när jag solar. beror väl på att man slappnar av och njuter!

nu kollar jag lite på åtvids team för att se vad dom kan och vad man kan lägga in i teamet :) spännande

mer uppdatering senare :)

pusss



2010-07-16
12:27:21

besviken?!..
kom hem från träning med anna och clara för ett tag sen och då trodde jag att mamma och pappa var redo för att åka till varamon..men nej, pappa sitter och löser korsord och mamma städar. kul.. pappa vill inte åka och bada och då vill inte mamma åka till varamon.. solbränna har väl aldrig stoppat pappa förut..det finns nått sm heter solskyddsfaktor!! han var alltid ute i solen när vi var ute med båten även om han hade brännt sig dagen innan och nu har det faktiskt gått 2 dar.. kom igen!! igår blev det ingen varamon för att dom inte väckte mig och då åkte och handlade istället, bland annat sol stolar som vi skulle haft med oss idag men nej då vill han inte åka och mamma vill inte åka till varamon bara med mig. åååååhh!! det är väl inte så farligt han säger ju själv att det är så fint med solbränna!

men det blir väl att ligga här framför datorn istället..blää


puss på ingenting...





2010-07-15
22:00:24

pyssel
nu har jag och mamma pysslat kort :) så kul varje gång..typ  mina kort blir det alltid nått fel på så jag får göra om och varje gång är snabblimmet inblandat. hmm hatar snabblim för de bara fastnar på fingrarna och naglarna. men fint blev det.
jag pysslade ett kort till challe så nu är det bara prisenten som ska slås in (med masser tejp) sen är jag redo för kalas på lörda! :)

i morron blir det träning med anna och clara :) ska testa grejer till nya duetten! grim grim ghosts är låten i år. lite farm och roligt tema.

nu ska jag klippa låt som vi kanske ska ha i show i år :) den är 5 min lång så måste ta bort 1½ minut. men de fixar jag!

pussssss på er




2010-07-15
15:04:59

träning..
känner att det är dags att träna lite grann eftersom jag skaner till thomas månda-tisda och få ett nytt solo. kan ju vara bra att vara lite fitt så man inte dör av uppvärmningen ;P så jag sprang i en halv timme och körde styrka efterdet!! skönt faktiskt att röra lite så sig..blir ju mest att ligga och sola och ta sig ett dop lite då och då. inte så mkt motion de inte. så nu jäklar blev det lite grann iaf :) nice



nu ska jag leta lite drillmusik..ska koreografera ett team till åtvid. måste hitta nått bra. plus att jag letar efter låtar till show :) fågeltema på kommande team!!



2010-07-14
23:15:42

sol och bad
igår var det bad med challe i berg och idag var det bad i pinnarp med mamma, pappa och morfar. mysigt :) morfar hade husvagn i pinnarp när vi va små så kul att åka dit igen.


jag i berg med min nya bikini som jag köpt på lindex :) i like



nyss slutade SYTYCD och idag åkte en til tjej ut men jag tycker det är rätt..tjejerna är inte lika bra som killarna den här säsongen!! så jag är nöjd med säsongen än så länge! svårt att inte vara när nästan all amina favoriter är tillbaka som All stars! neil, ade, twish, lauren, cortney :) dom är så bra!!



här är allt challe och jag handlade i ullared :) det till vänster är mitt och det till höger är challes!!


i morron blir det troligtvis mer sol och bad :) man kan itne få för mycket av det!!

puss på solen



2010-07-14
00:39:15

ullared med challe
dagarna i ullared var såå hilma underbara och roliga! mycket shopping blev det..gjorde av med 2700..hehe oj då ;)
men är nöjd med allt ooc köpte inget som jag inte behöver..bra shopping helt enkelt!
men blev lite sur när vi kom bort till kläderna för det fanns typ inga små storlekar kvar så var tvungen att vara jobbiga tjejen och fråga efter rätt storlek hela tiden..och ibland fanns det nån kvar. men fanns verkligen inte nåra BH:ar i min storlek förutom sånna med hello kitty och snobben på..så det sket sig..( men köpte 2 fina på lindex idag istället).
vi bodde dessutom i en jättefin husvagn med förtält och allt till :) så vi kunde inte haft det bättre.

tack challe för en super nice ullared tripp!!



challe började brumma bilen ner och efter jönköping så bytte vi så båda får parta loss medans den andra kör!!

nästan framme!!

challe redo för shopping!!                                               jag redo för shopping :)

boris va som vanligt uppe på taket och tittade           då var det dags för shopping!!!!

challe i fullfärd med att shoppa

challe ocj jag med våra vagnar :) challes till vänster och min till höger!!

våran fina lyxhusvagn på campingen :)

chill i husvagnen :)

dags att sova och tagga för ännu en dag med shopping i ullared

glasstajm :)


detta får räcka med bilder hoppas ni orkat titta igenom alla :)
kan bara säga att vi hade sjukkul :)

jag kan verkligen rekomendera att åka dit om man inte redan gjort det och fått en uppfattning av det. men jag tror det handlar om vilken inställing man har när man går in där..tänker man att man ska ha kul istället för att tänka på hur mycket folk det kommer va där inne så kommer man ha det suuuuper :)


puss på ullared



2010-07-10
23:44:05

ULLARED

i morron åker vi!!!

challe och jag åker till ullared i morron :) gu va vi ska shoppa!! skivorna är färdigbrännda och redo för roadtrrip till ULLARED!! hoppas det finns några kamror där så vi får vara med på TV ;P hehe
ska hälsa på morgan på lagret!!!!


IIIIIHHHHHH ULLARED HÄR KOMMER VI!!






2010-07-10
20:34:52

sommar och sol
idag har jag och oliwen varit i varamon och solat och badat och bara haft det jätte bra!
hade dock itne så jätte trevligt sällskap på stranden med typ 10 30åringar som betedde sig som 17 år och bara pratade om alla sina tjejer och deras utrustning ;P WOW!! plus att dom drack upp typ 30 ölburkar + vin. lite läskiga nästan.

men annars har dagen varit superbra.

och när jag kom hem stod challe på trappen och väntade på mig :) så trevligt att se hennes skepnad igen! vi lagade lyxmat, makaroner och falukorv!! sen åkte vi och badade i grebo - skönt!

nu är det ullaredstaggande som gäller och SYTYCD!!!!!!!


pusss på sommaren!!

2010-07-09
18:18:41

??
idag tog jag en välförtjänt sov morron vaknade vid 12 :) skönt inte sovit så länge på jättelänge.
sen blev det att hoppa in i duschen och sedan åka till apoteket för att köpa rengöring till mitt nya hål i örat. efter det åkte jag till plaskis och åkt fruktsallad med glass under ett litet drillmöte.

jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska vara kvar här nästa år eller om jag ska åka till stockholm.
här har jag allt, drillet som är största anledningen till att jag vill stanna. nu när teamet börjar gå bra vi har kommit upp i en bra nivå med tekniken och kommit till SM, då känns det så dummt om det inte blir nått team nästa år för det skulle kunna gå sååå hilma bra. plus att jag och olle ska göra duett om jag är kvar.
men i stockholm får jag en fortsättning på min dansutbildning, nästan alla mina klasskompisar kommer att bo i stockholm, jag får nått nytt. men börjar bara gråta när jag tänker på att flytta dit och inte göra team nästa år. drillet och mina showisar betyder väldigt mycket i mitt liv har jag kommit på.

är jag redo att sluta göra team, träna själv, flytta till stockholm??

blir galen av det här.. börjar nästangråta nu när jag sitter och skriver här.

men om jag stannar här ska jag tvinga dom som bokar hallar i linköping att ge oss en bätre hall med minst 10 meter till taket. ge oss iaf en träning i veckan i en bra hall så vi kan får upp svårigheten i tekniken ännumer!!!!

nån som vet nån bra hall som man kan föreslå??



och GRATTIS OLIWEN till körkortet!!



2010-07-09
00:43:27

wwwwhhiiiiiiiiii

LARS WINNERBÄCK ÄR SÅ BRA!!

hade ingen biljett men det behövdes inte hörde alla låtar iaf :) ååh så glad jag blev när "kom ihåg mig" kom nästsista låten då ångrar man att man inte hade biljett. men men hade en jätte trevligt kväll med trevliga människor och kubbspelande.
i morron får jag se vad som händer.. kanske drillmöte och kanske utgång! får se.. men blir nog itne bad iaf..min bränna pallar itne mer sol för tillfället..kan ju faktiskt vänta tills man kan ta på sig ett på byxer utan att slågas för mycket innan man fyller på med sol.

nu ska jag sova min skönhetssömn :) puss gonatt



2010-07-08
18:05:03

winnerbäck

blev intt så mycket tömning av filippas barskåp..blev först sitta ute och chilla på nh. nr vi kom hem  till filippa så var vi för trötta för att tömma hela skåpet men vi tog slut på det som återstod i en vodkaflaska. sen prata vi masser och hade trevligt. när åsa hade cyklat hem så hade jag och filippa pyjamas party som bestod av att vi gick och la oss och klagade över våran  bränna som vi skaffade oss i varamon igår.. hehe party till tusen!!



solbrännda tjejerna!!


idag har jag varit en snabbis på stan med filippa.
tog ett till hå i mitt högra öra :) fint
sen tog jag även en sväng förbi systemet för det är ju winnerbäck ikväll och ullared på sönda med challe!!
då kan det vara  bra att ha lite grann, om man säger så.

sen kom mamma och pappa och hämtade mig och så åkte vi och spelade äventyrsgolf i berg och åt glass. som vanligt så vann pappa golfen..fattar inte hur han gör!

mamma och pappa :)  
min och mammas glass


ikväll blir det att sitta vid stångebro och lyssna på winnerbäck :) ååh han är så bra!!
mys, jordgubbar och förhoppningsvis kubb

puss på sommaren älskar allt med den här sommaren!!







2010-07-07
20:30:05

älskar sommaren
ååh va underbart väder det är!!!! älskar det och det blir bara bättre när man får spendera dagarna med dom bästa. även idag var badar trion i varamon ochsolade och badade. brännde mig som tusar, hetta och ömmar överallt på kroppen!
men ska inte klaga det är ju så här man vill se ut!! brun oh fin!

har grillat med mammis och pappis med ikväll - gott som vanligt!

och väntar nu på att tiden ska gå så jag kan åka in till stan och träffa dom ja inte har träffat på några timmar nu. åsa, filippa och förhoppningsvis sara :) filippa fick nått solsting idag och föreslog barskåpstömning hemma hos henne :) JAG ÄR PÅ!! hehe sen blir det pyjamasparty för filippa och mig :) hehe party!

får se om kvällen bjuder på nått mer skojsigt!! jag är öppen för förslag.


puss på sommaren det kan knappast bli bättre





2010-07-06
16:31:06

bad med mammis

då har mamma och jag varit och badat i hjulsbro :) väldigt skönt men som vanligt kallt innan man har kommit i ordentligt i vattnet. och det blev ju ine bättre när två tjejer springer förbi en och rätt neri vattnet utan att tveka ;P
men jag kom i till slut och då var det väldigt skönt. hade dessutom ingen aning om att det var så långgrunt där kunde ju stå utanförbrygga så det underlättade oxå mitt badande. puss på långgrunt!

sen när vi kom hem blev det fika på mammas bullar :) ,gott, och en titt på vårannya granne som var SÅÅ lite och söt.


ikväll blir det wook till mat. jättelänge sen vi åt det och det är så gott. skulle kunna äta de minst 3 gånger i veckan!

och dessutom är det bästa tv-kvällen på hela veckan med
- allsång på skansen 20.00
- ullared 21.00
- so you think you can dance 22.00 , ikväll blir top 11 ihop parade med allstar dansarna. ååh jag vill oxå vara med!


vilken kväll det kommer att bli även fast man sitter framför tvn.



2010-07-06
12:40:50

sommar
ååh skulle precis trycka på publicera så försvanna allt jag hade skrivit så jag får väl börja om.

blev ju ingen uppdatering igår så får bli mer idag. hann inte ens sätta på datorn igår.

var i varamon igår med åsa och filippa. ingen hade med sig nån klocka så hade ine riktigt koll på vad klockan var men vi åkte nog därifrån vid halv 5. jag brände mig ganska så bra igår med. men inget klagande är inte, det gör bara lite ont men snyggheten tar över så inget att klaga över.

varamon


sen blev det hem för att äta mat och duscha och sedan åka till filippa och köra singstar med filippa, åsa och sara. oliwen skulle vari med men ingen fick tag på henne, kan oxå vara att dom andra hade fel nummer till henne men jag fick sms av henne förut så hon lever iaf!!
och jäklar vad vi tjocka oss igårkväll, vi åt upp en chipspåse, tre micropop påsar och shit. GOTT
blev dock inte så mycket singstar pratade väldigt mycket istället men skoj det med.


idag har vi ledig dag ifrån varandra så ska nog åka och bada med mamma istället, får se vart det blir och om solen vågar titta fram ordentligt.


blir nog med uppdatering senare.

puss på länge

btw. JAG ÄR SUPER TAGGAD FÖR ULLARED PÅ SÖNDA!!!!!!!!!!!!!!!!



2010-07-04
23:44:55

lika som bär
tittade precis åp benjamin buttons otroliga liv.
väldigt bra film, lite seg men värd att se. gullig historia.

undertiden jag kolla på filmen så kom jag  fram till hur lik brad pitt är sven volter. om man kollar på ansiktena när han fortfarande är lite gammal så är dom jättelika. skrämmande och det är inte till fördel för brad pitt att vara lik sven volter.

men bortsett ifrån det så är filmen heltklart värd att se!

nu ska jag sova, i morron blir det varamon med filippa och åsa :)



2010-07-04
20:26:25

3 juli i bilder
här kommer bliderna ifrån underbara gårdagen


bad med åsa, filippa och sara i viggeby :)


sara tog täten in i skogen för att hitta en bergshäll att bada ifrån


vi andra var rät så skeptiska att hitta nått ledigt och tillslut fick vi gå tillbaka till bryggorna där alla andra var iaf :) men gu så bra vi hade det!!


sen på kvällen blev det grillparty hos emmy och anton.
johanna och jag va såå snygga när vi käka chips i köket ;P


dags för grillat :) jag ställde mig vid grillen ;P hehhe farligt


super glada tjejer :D sara och emmy


filippa glassar i solen :)


oliwen och sara


jag och oliwen försökte oss på att bli snygga på kort..här är ett "ganska" bra försök. hehe


SKÅÅÅL


partyparet anton och emmy


jag och oliwen kör en bröstning :) AJ


det var inte så illa som det ser ut..men kul var det


ehh party!!

den bilden får avsluta. kul hade vi





2010-07-04
17:11:41

sol och bad och grymt sköna människor
gårdagen va såå underbar!
först åkte jag, sara, filippa och åsa och badade vill viggeby. underbart väder och faktiskt inte alls kallt i vattnet (bara när man ska i). var där i flera timmar sen hem och duscha och fixa till sig för att sedan åka till emmy och anton för grillparty vid deras nya lägenhet. jättefin lägenhet dom har fått tag på och fixat till.

kvällen var super rolig med masser skönt folk som man inte har träffat innan. kul att lära känna nya människor.
visade sig att en pojkvän till en som jag känner har dansat sen han var liten, så vi satt och pratade dans ett bra tag :) kul

och OLIWEN kom på kvällen oxå :) äntligen fick jag träffa henne, såå underbart att se och praa med henne efter nästan ett år.

har masser biler från dagen och kvällen. lägger upp dom senare!!

puss på gårdagen!!



2010-07-02
23:02:34

iiiiiiiiiiihhhh
pratar med sara på msn.
ändrade planer för morrondagen!
istället för minigolf i valla så blir det att åka ut till berg och bada, äta glass och faktiskt spela minigolf :)
röda faran rullar igen!!!!!!!!!!

har bränt ny skiva att ha i bilen nu oxå. PEPP på i morron!!!

nu måste bara åsa svara så vi vet att hon är med på detta äventyr.


och på tal om äventyr så ska jag och matte till liseberg nångång i sommar :)


iiiiiiiiiihhh så glad jag blev nu!!




2010-07-02
18:04:35

SOL
idag har jag hunnit med en hel del :)
började dagen med att köra mamma till jobbet kl 8 föör att jag behövde bilen.
sen sprang jag på våran maskin i 20min..fick inte bli mer för jag hade "inte tid" vill till stan snabbt så ja hann hem och sola. sen dusch och fix och sedan åkte röda faran in mot stan. där blefv det att gå till banken, köpa present till emmy och anton (som har inte flyttningsfest i morron), ladda på busskortet och till systemet oh köpa dricka till i morron.
sen har jag bara solat ute i solen hela eftermiddan :) skönt

vilken toppen dag!!

i morron blir det minst lika bra med minigolf med sara och åsa och sedan grillfest hos emmy och anton!
får troligtvis mina nya converse av åsa oxå, måste kolla med henne hur mycket det är hon ska ha av mig.
och jag får träffa oliwen med!!


här är jag, sara och oliwen när vi va i spanien



här är jag och åsa när vi tävlade på SM 2007 ( vi kom 4a)



puss på dagen och puss på morrondagen!!



2010-07-01
17:14:08

berlin och prag 2010

hej här kommer lite bilder med texter till som visar vad vi gjorde i berlin oh prag.
det var så himla kul och underbart en vecka med mina drillisar och våran orkester.


bild 1: lollo, anna och olle i bussen kl. 5 på morronen :) pigga och glada
bild 2:jag och emma i bussen på väg ner till berlin.

mycket posande blev det på resan som här på färgan över till danmark

när vi hade kommit fram till berlin kl. 6 på kvällen så gick vi och köpte mat o satte oss på nån gågata och käka.

kinakäk i berlin

vi åke på en tur i berlin och stannade vid check point charlie. sånna här finns längs hela vägen som berlinmuren stod.

mina tjejor :) självklart blev det posande även där.

jag ville oxå vara med och posa.

jag fick en idé när vi gick promenad och så här fint blev det :)

det blev även lite drill i berlin, här en spontanspelning framför parlamentsbyggnaden.

vi hann även med lite lekar som här när vi kör "lappleken". anna och lollo va ganska bra på den.

!!rock pose!!

efter 2 dagar i berlin åkte vi vidare mot parg och stannade på vägen ner i theresienstadt.
och självklart blev det posande även där.

här innanför bodde alla killar/män. läskigt ställe de där.

i prag gick en guidadtur som började uppe vide en stor borg där det bland annat den här stora katedralen stod.

dags för shoppingtur :)

jag är taggad för shopping!!

lollo och anna var oxå taggade för shopping

i väntan på att dom andra skulle shoppa klart så chillade jag och olle på torget.

avslutar med lite galamiddag bilder :) anna och olla är så tjusiga

emma och lollo va så fina så :)

jag ville oxå vara med på kort :) ser rund ut på de kortet men om huvudet blev bra iaf.

vi köpte teamklockor i prag.
ÄLSKAR ER SHOW<3