2014-04-22
13:00:00

instaNYTT
 
 
 
                            
 
 

2014-04-22
11:57:42

GLADA PÅSKEN
 
Vilken härlig påsk jag har haft :D
 
 
I fredags kom Thomas hit och då blev det drill ute och lets dance på kvällen och då kom även Erica hit :) Sen i lördags tränade vi i 6 timmar och pimpade mitt solo. Det känns väldigt bra nu och det känns som det händer mer i det! Tack Thomas :D
 
När du vill vara lite extra cool - öppna och uppvikta byxor!!
 
När vi kom hem blev det påskmat och påskäggs letning på kvällen för mamma och pappa som jag och Milla hade fixat med - blev riktigt bra :)
 
 
Sen i söndags blev det träning på morgonen och en närjag lämnat av Thomas på stationen blev det ännu en träning istället för att träna på kvällen :) och för att avsluta påsken så blev det en heldag ute i solen som startade med en löprunda och sen fix i trädgården med hela familjen!
 
 
 
Tack alla för den här härliga påsken :D <3
 
 

2014-04-17
22:59:14

.
Idag har jag varit så duktig och städat typ hela dagen..känns som jag borde hunnit mer men fint blev det iaf. Sen avslutade jag dagen på gymmet med löpning och cykling vilken inte var det bästa efter att ha ätit - hej håll!
Men nu har jag iaf varit på gymmet 4 dagar i rad och mer hinns inte med den här veckan för i morron kommer Thomas och sen blir det drill hela helgen :) men det är ju oxå träning och mycket roligare dessutom :D ska bli kul att träffa Thomas igen oxå har inte sett han sen EM i somras.
 
Så detta blir min påsk! Göttigt och köttigt
 
 
Get Shit Done
 
 
 
 

2014-04-12
11:06:22

This week
Nu är jag snart framme i Helsingborg för en helg fylld med drill :) skönt att få drilla massor efter ännu en vecka med jobb! 


Här i veckan jobbat på Veromoda både i Mirumgallerian och i Linden :) härligted lite olika butiker och kunder. Lite ego framför spegeln blir det innan eller efter jobbet!!