2011-09-24
23:05:29

Italy part 3
Vi går upp tillhotellrummet och jag blir sist in på toan så jag får släcka alla lampor - surt! När ja är påväg att somna så hör vi hur gångon snarkar och Lisa påpekar direkt att det inte är hon. Mitt emot hotellet låg även en kyrka som varje hlavtimme ringer i klockorna, yes även på natten. Glömde även säga att när vi checkat in på hotellet så kan vi inte öppna dörren till vårat rum så maria får åka ner till receptionen och dom får komma upp och hjälpa oss. Dom kan inte heller öppna dörren med kortet så dom tar till nycklen.
Vi vaknar iaf på lördagen trötta men peppade på att drilla. Vi går ner till frukosten som inte var lika lyxig med nypressad apelsinjuice mm. men ändå helt okej. Upp till rummet för att hämta grejerna och sedan drar vi iväg mot Oleggio, vi hittar dit och till hallen väldigt fort så vi hitter åka för att handla lunch, frukt och grejer. Hittar ingen mataffär först men vi hittar en fruktaffär, så vi går in. Dom som har affären kan verkligen INGEN engelska och vi börjar plocka till oss frukt men tydligen fick vi ine röra frukten utan det skulle dom fixa åt oss. En av dm blir super sur på oss och PEKAR på en skylt på italienska och tror att vi ska förstå den....allt dom förstår när vi säger vad vi vill ha för frukt är, one, two, stop. Vi går ut till bilen skrattandes och hittar sedan en coop affär där vi handlar ltie mer att äta och sedan åker vi tillbaka till hallen. Det är typ ingen där men det visar sig att vi bara kommer vara 18st deltagare. Vart var alla andra? Men vi fick mycket tid med tränarna och alla var i samma grupp. Dom hade inga rosetter att dela ut eller ett schema utan vi hade pair work i 3 timmar med italiens senior duett, 1 timmes lunch och resten av dagen hade vi contact material, rolls, trix med Massimo och Sabrina från Italien.
Många blåmärken blev det och mycket att lära sig och träna på. Efter träningen åker vi tillbaka till hotellet i ösregnet, åskan och blixtrandet. Fräshade till oss och åkte till en restaurang. Vi hittade en väldigt italiensk restaurang och åt pasta och till förrätt parma skinka med färsk mosarella. Gudomligt gott alltihop!
Vi kom till restaurangen vid 20.00 (typ) och åkte där ifrån vid 21.00 (typ) vi var så himla trötta och mätta att vi höll på att somna sittandes vid bordet. Tillbaka på hotellet så somnade vi vid 22.00. Man sov så att säga ovaggad den natten.

To be continued!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: