2010-09-30
21:16:23

torsdag

idag har jag ine gjort så mycket av det jag skulle..glömde bort det mesta i allt vm tittande. ajaj farligt det där med drill!
men sen åkte jag till stan och mötte milla så skulle vi köpa present till pappa. först kom vi inte på nått och sen kom vi nästan på för mycket och i morron blir det lite mer present handlande!

sen har jag även varit och hälsat/kollat på nikegymnasternas träning. så nästa vecka ska jag köra dans med dom :) ska bli kul. dom har en väldig koll på deras kropp för att vara så "små".


bild från våran föreställning i 3an på junkan :)

nu ska jag kolla lite på tv och sen sova :) i morron blir det att övertyga folk om att köpa brämhults juice!

puss på er


2010-09-29
22:36:09

vill ha!
Blake Jacket SEK 699, Vero Moda - NELLY.COM
Den här jackan vill jag ha!! kostar 699:- på vero moda. får kolla i morron om dom har den i XS. hoppas!!
visst är den snygg??

puss på er


2010-09-29
21:52:24

onsdag

kom hem från träningen för ett tag sen. vart en riktigt bra träning vi hann med väldigt mycket och ändrade lite och det blev skitbra!!


i morron får vi se vad som händer på dagen men sen blir det presentshopping till pappa tillsammans med milla :) får se vad vi hittar på för skojit!

puss på show


2010-09-28
22:24:51

dräkter
nu har jag och mamma varit hos sömmerskan och beställt tyger til solo och teamdräkter :) dom kommer att bli sååå fina! men det var jobbigt att välja om jag skulle ha svart och rosa elle svart och rött men tillslut blev det rosa. känns bra!

nu får jag se om det kommer nått bra på tvn annars får jag nog kolla på nån mer VM:dvd :) kan inte bli för mycket av drill!!



Shuichi Kawazu - Japan
Sjukt duktig!!

puss på er


2010-09-28
16:56:23

tisdag
blev ju ingen bilder igår så dom kommer nu!

ring från H&M 29:-

top från BikBok 149:-

oversize tröja från Lindex  299:-


idag har jag sovit väldigt länge..men sov hela tiden så jag behövde nog den sömnen. sen ahar ag bara kollat på VM. dom är sååååå himla duktiga! japanerna har sån himla koll på sina kroppar rednnär dom är typ 12 år om inte tidigare..

puss på drillare


2010-09-27
16:18:37

måndag
kollar på Upp nu. den är ganska så bra :) men kollar lite på vm samtidigt. hann ju inte kolla nått i helgen.

mer uppdatering kommer senare. tänkte lägga upp kort på mina shopping fynd i helgen :) så nöjd med dom.

puss på er


2010-09-26
23:01:26

(lördag) söndag
blev ju ingen uppdatering igår..hann inte. först var det träning och sen hem för att duscha o fixa och sen åkte ja, mammis o pappis till ikano och shoppa lite. var meningen att jag skulle shoppa och kolla på jacka men mamma kom hem med mer än mig. hehe så kan de gå ibland. men när vi sen kom hem så hämtade jag baral ite grejer och åkte till. blev så klart pizza/kebab och så kollade vi på twilingt new moon, gu så avis man blir på att dom är sååååå kära. hehe blev även sjönheten och odjuret och dom är oxå så där kära i slutet.

idag har challe och jag bara chillat och kollat på repriserna av idol. tycker dom gjorde lite dumma val när dom skickade hem några menmen dom kan väl det där.
sen nu ikväll har det varit träning. solot gick riktigt bra idag :) me like!!

nu ska jag kolla på beck och sova. jag vet inte varför men jag gillar beckfilmerna! dom är bra!!

puss på challe :)


2010-09-24
22:53:58

fredag
HEJ varsågod och smaka blåbärspaj med vaniljsås!! HEJ jag bjuder på blåbärspaj med vaniljsås och kaffe, varsågod och smaka!! HEJ vill du smaka lite blåbärspaj med vaniljsås!? Vi bjuder även på kaffe!!
Så har jag låtit idag. tycker faktiskt det är roligt. alla blir så glada när dom får smaka lite god paj :)
när jag stod där och jobbade så kom först farbror förbi och sedan kom hans sån/kusinen föbi och han tyckte detvar för länge sedan vi sågs såhan tyckte jag skulle komma hem till dom och äta lite bullar, så det gjorde jag när jag hade jobbat klart :) kul med spontanagrejer!

nu har jag seg kollat på ondskan..tycker den är så där bra.. finns bättre filmer men det är en film man måste se tycke jag!

i morron blir det träning, stan/shopping och sen hem till challe för shill/mys och självklart pizza!! toppen!

nu är jag super trött efter att ha stått och varit glad mot folk heladagen så ska snart krypa till sängs :)

puss på er


2010-09-23
21:46:40

torsdag
HEJ vill du smaka chips!? HEJ varsågod och smaka chips! HEJ vill du provsmaka chips!? Chipsen är med i en tävling som heter mysmatchen! Smakerna tävlar i en tävling som heter mysmatchen! Rösta fram din favoritsmak i mysmatchen! HEJ vill du smaka chips!?
Så har jag låtit den här dagen. Men det var kul att stå och dema!
I morron blir det att bjuda på paj och kaffe. nervös för att kaffet och alla temperatuer man måste hålla koll på! Ingen i familjen dricker kaffe och jag har aldrig bryggt kaffe. kan bli spännande i morron men det löser sig nog :) ska bli kul!

Nu kollar jag lite på VM (surprice)!! Senior tjejernas grundomgång för tillfället :)

puss på dagen!!

2010-09-22
23:10:15

onsdag
idag fick jag mina VM-dvder :D jippi!!! så ni kan ju gissa vad jag har gjort idag..kollat på VM!!
men jag har dubbelt av tre dvder så har inte allt. ska maila och klaga pådet i morron..ggrrrrrr

annars har jag tränat med show och vi körde masser med styrka :) hoppas på träningsvärk i morron!!

i morron blir det att skjutsa mamma till jobbet för att sen åka hem och kanske kolla på lite på VM och sova lite till. sen ska jag själv åka och jobba lite :) kul

puss på VM


2010-09-21
21:12:05

tisdag
idag har jag inte gjort så mycket. har postat dom sista sm-dvderna så nu är alla skickade!!

har nu kollat på idol och superstars det enda som är positivt med reklma man hinner kika över på dom andra kanalerna.

jag är sjukt shopping sugen!! kanske hinner med lite shopping på torsdag innan jag ska...JOBBA! tjoho

i morron blir det hårdträning med show :)



puss på er


2010-09-20
19:42:50

drillkillar??
idag kom det inte heller några drillkillar. skrev nya lappar och satte upp. varför börjar dom inte? varför ger domdet inte en chans? kom igen nu killar!!


klockan 20.00 kommer det att skita sig för mig..både ullared och biggest loser börjar då och nu klämmer dom in ett till program som jag vill se klockan 20. hur ska det gå med tre program samtidigt. men det blir prio. ullared :) det bästa!!


puss på er


2010-09-20
13:32:15

måndag
oj va konstig dröm jag hade inatt..mycket handlade om att sd kom in i riksdagen..hur kunde det hända? fattar inte att det är så många i sverige som tänker så....

nu kollar jag på en gammal favorit film :) Cuttroat island, en sjörövar film. för er som inte vet det så ivlle jag bli sjörövaren när jag varlite så det är varför jag gillar den filmen så mycket! ni borde se den.

fick även ett mail idag ifrån norska drillförbundet om mina dvder..jag blir galen! dom skickar dvderna idag! dom sa att dom skulle skicka dom så fort dom fått pengarna och dom fick dom i tisdags.. blir så sur, räcker det inte med att dom hade tappat bort min beställlning!? vill ha mina dvder!!

men en positiv sak! SM dvderna skickas ut idag, ska ut och hämta dom sista frimärkena.. ni anar inte hur många frimärken det gå åt!!

ikväll hoppas jag det kommer lite drillkillar!! säg till alla killar i 6-9års åldern att komma och testa på 17-18 i vasahallen!!

puss på drillkillar


2010-09-19
22:56:00

träning /valvakan
kul träning idag alla är så duktiga!!!!

kollar val vakan nu efter träningen. HUR FAN HAR ALLA RÖSTAT NÄR SD BLIR VÅGMÄSTARE???? DET ÄR INTE SANT!?
jag hoppas på något drastiskt och att deras procent sjunker rejält

puss på drillisarna


2010-09-19
17:02:34

söndag
började dagen med att rösta i valet. undra vilka som vinner! spännande. man har ju blivit lite insatt nu efter att ha sett tv4s valprogam hela veckan.
sen åkte vi till mjölby för att köpa två fåtöljer, sen åkte vi till skopunkten och köpte ett par skor till mig och ett par till mamma. mycket nöjd med dom jag köpte.
sedan hem och äta och sen åkte mamma och pappa iväg för att titta på fotboll. hoppas linköping vinner.

själv sitter jag i soffan och glor på tv i väntan på att klockan ska bli dags att åka till träning :) taggad!!

Mina nya :)



399:- på skopunkten :) gillar dom skarpt!!

puss på er


2010-09-19
16:48:12

spakväll


detta är den enda bilden ni får se ifrån  min och mammas spakväll igår :) hehe ansiktsmaskerna på.

puss på spakvällar


2010-09-18
21:25:43

lördag /träningsdag

dagen har mest bestått av träning. först solo och lite koreograferande/coachande 9-11 och sen tankabilen för att åka till åtvid och träna dom 12-17 och lära ut programmet. det kommer bli jättebra det programmet! känner mig nöjd så långt vi kom.
så känns bra efter 7 timmars träning idag.

ja ska ju jobba på torsdag och fredag :) tjoho JOBB! så mamma och pappa hade köpt hem en blåbärs paj så att jag kunde öva. tror den blir bra. har tagit ut den ur ugnen och ska bara svalna lite nu.
mamma och pappa ade även köpt smörgåstårta :) gott älskar det tros att det är jobbigt mycket räkor på dom. så lite vin till de med så blev det kanon för kroppen :P hehe och när vi ätit klart hade mamma och jag en spa stund men ansiktsmasker och grejer. kul blir från det får vi se om jag lägger upp roliga blev dom iaf :)

imorron blir det att rösta i valet :S och så blir det nog en runda på stan..vill köpa skor!! får se om jag hittar några. hoppas

nu blev det mycket detta men måste bara skriva en sak till.
jag saknar challe!! men får träffa henne nästa helg :)


puss på er


2010-09-17
16:38:31

fredag
idagvaknade jag av att telefonen ringde men jag gav fan i att svara. orkar inte springa upp ur sängen. men sen blev det fart på mig! gick en promenad, sprang och körde styrka :) känner mig duktig. och i morron bli det träning hela dagen. me like!
först solo träning i 2 timmar sen åka till åtvid och träna dom tjejerna i 5 timmar. hoppas dom är på G och taggade för att lära sig nytt! fö jag kommerköra hårt och tempo. hehe

nu kollar jag på ANTM. vem åker ut idag? kommer inte ihåg.

puss på er


2010-09-16
21:05:50

val?
nu ska jag  kolla på debatten mellan de rödgröna och alliansen. dags att komma på vem jag ska rösta på.

innan idag var jag, mamma och pappa och kollade på tapeter och shit. och när vi nästan hade kommit hem så komma mamma på att vi hade ju andra bilen stående vid saab och den måste vi ju ha hem. så vi fick vända och åka och hämta den. och pappa ville bara hem så fort som möjligt för att titta på fotbollen. hmm hur slutade matchen??

har även suttit och satt in framsidorna på sm.dvderna så nu är dom strax på väg!


nae nu måste jag lyssna noga på debatten!

puss på er


2010-09-16
14:48:18

tosdag

började dagen med att springa. duktigt av mig :)

nu är det livräddarna på bondi beach! sen får vi se vad som händer..

inga dvder dag heller..........


puss på er


2010-09-15
22:42:06

onsdag forts.
bra träning med show idag! hann med mycket och det gick bra. bra jobbat tjejer!!



nu tittar jag på utfrågningen av de rödgröna.

puss på show


2010-09-15
16:00:05

berlin & prag <3


2010-09-15
13:25:21

onsdag

tittade på biggest loser förut och det slutade med att jag satt och tjöt. hehe men lever man sig in i de så..
nu är det någon dålig film på tv. fattar inte riktigt vad den går ut på.

får väl gå ut och hämta posten och se om det är något roligt i lådan.
det är nog inte mina dvder iaf. 
fick mail om dom igår att dom hade fått pengarna men dom hade inte kvar min adress..så himla klantigt att tappa borrt beställningar.. men nu ska dom väl komma snart. hoppas på att dom kommer i morron.


ikväll blir det träning med show! tagga. ska man lyckas göra klart programmet ikväll kanske.


puss på er


2010-09-14
22:12:07

tisdag forts.
när pappa kom hem åkte vi och hämtade mamma och sen åkte vi och åt pizza för att sen gå på cirkus :) så kul och mysigt. var säkert 10 år sen jag var på cirkus. måste göra det oftare, det är så mysigt.



nu kollar jag på utfrågningen av alliansen har bestämt att jag ska kolla de här tre dagarna. måste ju komma på vilka jag ska rösta på.



här är dom naglacken jag köpte i lördagas :) me like!


puss på dagen



2010-09-14
14:27:52

tisdag

jag har varit duktig och sprungit idag :) känns bra! sen fixade jag lite bulgursallad. vuxenpoäng till mig.

har fastnat framför extrem home makeover när jag borde hoppa in i duschen. det är dumt för när man hhar sett hur deras förra hus såg ut måste man ju se hur det nya blir. får se om jag kan slita mig.

puss på er


2010-09-13
20:19:46

kramp

idag kom det inga drillkillar men har satt upp lite fler lappar idag så kanske kommer några nästa vecka. hoppas det iaf!

har skrivit på alla sm.dvder nu.kramp i handen :P hehe men nu är det gjort iaf. förhoppningsvis ska jag hämta omslagen i morron och sen är det bara att skicka ut dom.

nu är det ullared serien och biggest loser sverige!

puss på er


2010-09-13
13:38:22

måndag
skjutsade mamma i morse och sen åkte jag hemsom sov igen :) skönt galet trött efter 14½timmes träning i helgen. men det är det värt! super rolig helg.

ikväll blir det mer drill med min killgrupp. hoppas på att det kommer fler killar ikväll. ska sätta upp lite fler lappar idag.

Killar i 6-9års åldern kom och testa på ikväll(måndagar) 17-18 i vasahallen!!!!!

världens bästa junior drillkillar 2010

puss på drillkillar


2010-09-12
22:59:11

träning
tränat typ hela dagen idag. först 10-14. sen skjutsade jag några timråtjejer till station. kul att dom kom ner hit och tränade. sen var jag hemma i några timmar..slappa och åt mat för att sen åka och träna igen. dock var alla andra i show förslappa eller hade ont i huvudet så dom kom inte men alla utom en i a-gruppen kom såjag körde serier och exch. med dom och fick igång energin och drill leendet på lisa. hon tog masser bra saker. KUL att se!! alla jobbade jätte bra och ända till halv 10. :) me like!!

nu blir det att titta lite tv för att sova tidigt. upp i morron och köra mamma. sen får jag se vad som händer. märka alla sm-dvder för det hade dom andra inte gjort. tur att någon i föreningen inte har nått att göra om dagarna så man kan sitta och göra sånt....



puss på drill


drillkillgrupp i morron 17-18 i vasahallen säg till alla killar i ålder 6-9 år!! ge det ett försök!


2010-09-11
22:18:02

drillare + VM
hem kommen från mykväll med drillsarna :) mycket tittande på vm-filmerna. me like!
hoppas verkligen mina kommer nästa vecka annars ska jag maila till dom igen.

i morron blir det ännu mer träning :) först på dan 10-14 och sen på kvällen 18-21.30.
älskar det! kan inte alla helgerr va så här!? :)

puss på drill


hitta den på någon sida för länge sen.


2010-09-11
16:49:03

träning träning träning
tränat hela dagen :) NICE
tog jete-jete-hjula för andra gången nu jäklar!! nu är det bevisat..vi måste få hägre hallar!!!! idag var vi i sporthallen.

nu är det dusch och mat för att sen åka till åsa och kolla VM!!!!!

puss på drill



2010-09-11
00:12:17

ZZZzz :)
hämtat tjejerna på station nu och haft rundtur i huset :) nu är det dags att dra sig mot sängen!

tagga träning i morron :)

puss på drill

2010-09-10
22:15:53

underhållning
2½ timme kvar. gu vad tiden går sakta när man väntar på nått. hade jag inte väntat på nått så hade klockan snart varit halv 1.. har målat både tårna och fingrarna. så nu är det gjort oxå. vad ska man mer hitta på.. pirates of the caribbean får väl underhålla mig.


calle och jag på balen :) underbar dag

puss på er


2010-09-10
16:46:30

7 timmar
vad ska man hitta på i 7 timmar?? äta mat, tittat tv. är det idol ikväll?? har ingen aning om vad det är på tv nu, dom byte ju ut alla program..  men om7 timmar ska jag iaf befinna mig på stationen och hämta timråtjejer.

har iaf varit och handlat mat med mamma och fixat lite till med omslaget till sm.dvderna hoppas lollo gå med på bilden.

emma och jag i berlin :)

puss på er


2010-09-10
13:34:08

dvd fodral mall???
nej det finns verkligen ingen bra dvd fodral mall...blir galen hoppas det jag gjorde i word funkar. hmm fattar inte hr man gör men det är säkert super enkelt igentligen.
men det får räcka så länge iaf.


ikväll kommer timrå tjejerna hit och i morron och söndag blir det TRÄNING I MÄNGDER!! tagga.


ska nog springa ut och kolla posten nu. man kan ju alltid hoppas at mina dvder har kommit idag..men tror inte på det!

puss på er


2010-09-09
21:28:11

drill i massor
oj dålig uppdatering idag men kom hem från ännu ett styrelsemöte i drillet :) så trevligt! och våra nya overaller blir super med våran ziptröja och allt :) hehe fick tjata till mig den. och jag lyckades.

i morron kommer timrå till linkan för träningshelg. ska hämta två tjejer på station som ska sova här. super taggad!!


ni har väl inte glömt bort att tipsa alla killar i 6-9års åldern att dom måste börja drilla!?!!! måndag 17-18 vasahallen!! drill är ingen tjejsport så killar kom igen nu!!



puss på drillkillar


2010-09-08
23:02:20

drill
hemma ifrån träningen och det gick riktigt bra idag. inget onödigt snack om annat idag. bra jobbat show!
fick ihop det "röriga" partiet och en nice 3stav :) jippi. bra mag känsla nu. var värre med det innan idag. kände att jagitne riktigt var nöjd med det jag gjort men det är fixat nu! det här blir bra detta.

och alla drillare ute i sverige. jag lovar SMdvderna är på väg nu. skickas ut i nästa vecka om inget annat händer.

puss på er show


2010-09-08
14:30:10

snart
nu har dom dragit pengarna för dvderna :) yes snart är filmerna här!! hoppas banken itne håller på pengarna ett tag bara..vill ha dvderna nu!

idag händer inte så mycket. träning ikväll :) taggad

puss på er


2010-09-07
17:29:31

snart!?
nu har jag betalat vm-dvderna..hoppas dom hinner komma tills på fredag. fattar inte att man måste maila och fråga efter att få sina dvder innan dom mailar ut fakturan. dåligt. men nu är det gjort iaf.

nu är det dags att äta :)


puss på er


2010-09-07
13:44:18

beck
har ätit tacos och kollar på Beck - mannen utan ansikte. toppen!

undra om det var 3 eller 4 som mamma slutade idag...hmm kommer inte ihåg vad hon sa i morse. tippar på fyra.

puss på er


2010-09-07
10:15:10

tisdag
har varit på ett litet möte med emelie från action people. verkar kul. hoppas på att det kan bli nått där. tack filippa för tipset.

har även fått svar på vart mina vm-dvder är någonstans..dom har inte skickat dom. ska få en faktura ch när dom ahr fått pengarna så skickar dom filmerna. hoppas man får dom inna helgen. vill seee.

i helgen blir det träning till tusen :) åsa kommer ner med 8 timråtjejer och så ska vi ha superduper träning bara köra masser program. KUL


vad ska mer hända idag då?? någon som vill hitta på nått??


måste även göra nått med min killgrupp. har bara 2st. måste få fler killar att börja drilla. tips??


puss på er


2010-09-06
12:01:22

dvd??
tror vi på att jag får mina vm-dvder idag?? hoppas hoppas men tror inte på det... dom har säkert tappat bort min beställning.
har skickat mail till några som jag tror kan ha koll på det. vill verkligen ha dom nu. men får nog bli lite youtube idag. men kan snart alla programmen utantill där.

Keima Kojo, Japan 4:a VM 2010

puss på er


2010-09-05
22:39:05

hemma
nu har jag kommit hem ifrån jönnet och träning :) skönt att vara hemma. galet trött faktiskt. men hade det super kul hos sara! måste göras om!!
träningen gick bra oxå jobbade på 3stav till teamet och gjorde en super nice 2stav. KUL

i morron är det träning med killgruppen igen :) någon som vet någon kille i 6-9års åldern som vill börja drilla??
bara att dyka upp i morron! träning i vasahallen 17-18

puss på helgen


2010-09-05
13:23:50

jönnet

är kvar i jönnet hos sara :) super kul att se jönköping, träffa sara och hennes friends här!

vi gjorde stan igår och shoppa på rean på H&M :) toppen sen blev det hem och göra tacos för att sedan fixa till sig och dra igång partyt! nice


bilder med saras webcam från igår :) super kul kväll!!

puss på sara och jönnet


2010-09-03
23:01:33

jippi
är super taggad på drill nu!! wohow

packat klart och imorron efter träningen drar jag till Jönköping :) jippi
så kul det ska bli!!


puss på allt


2010-09-03
18:57:35

fredag :)
skjutsade mamma till jobbet idag eftersom jag ville ha bilen. men när jag kom hem så gick jag och la mig ett tag till och när ajag sedan vaknade så var det strömavbrott....så jag somnade om igen i hopp om att strömmen skulle vara tillbaka när jag vaknade..men nej då det var den inte. så då sket sig mina planer med att duscha eftersom jag inte kunde föna håret eller nått då. så letade fram lite kläder och gjorde enklaste frisyren..knut. sen åkte jag till stan. arbetsförmedlingen först och sen gick jag till banken för att sätta in pengar på mitt konto..gick så där..man kan tydligen inte sätta in 20lappar..för mina fastnade så efter det kunde ingne sätta in sedlar. hehe bra gjort av mig!! sen blev det lite shopping :) kom fram till att jag nästa inte shoppat sen ullared..hur har jag kunnat hålla mig??

Tanja party top 199:- Gina Tricot

Fanny shirt 199:- Gina Tricot

halsband 89:- Gina Tricot

Greggy T-shirt 149:- Bikbok
min fynd idag :) nöjd.

i morron blir det Jönnet!! taggad.

puss på shopping


2010-09-02
20:48:09

iihhhh
nu har jag bokat resan till och från jönnet :) såå hilma kul det ska bli hel spontant och jättekul.
pratar med challe nu och vet ni va hon ska göra..........hämligt!!

är super sugen på att shoppa nu med..kanske blir en runda på stan i morron. får se. gillar inte färgerna som kommer nu i höst men jag har börjat vänja mig nu :)

i morron måste jag maila ut lite om våran träningshelg med timrå som kommer ner :) kul.


puss på er



2010-09-02
17:16:16

taggad
blev super taggad nu att åka till jönnet och hälsa på sara!! rundvandring i jönnet, vm-filmer och party. kan det bli bättre och dessutom träffa sara. ska kolla lite bussar. kanske blir jönnet i helgen då :) vore super kul. måste ju uppdatera mig på rasmus fronten oxå.


sara och jag på vm :)

taggad får se vad som händer.


puss på sara :)


2010-09-02
13:29:37

torsdag
Lauren vann SYTYCD igår :) hejade dock på robert och kent men hon är jäkligt duktig hon med.

nu har jag sprungit och hurtat mig :) guu så duktig jag är! nu väntar jag på att posten ska komma så jag kanske kan få mina vm-dvder nångång.....VILL HA DOM NU!!!! posten borde ha kommit nu...får springa ut och kolla.


Keisuke Komada silvermedaljör 2010
lägg märket till dom 4 illusions som kommer i slutet! galet


puss på er



2010-09-01
23:27:01

sytycd

jaha nu kan inte min favorit vinna längre..så får heja på kent!!

http://www.youtube.com/watch?v=oSA6WFFF1aY&feature=related
det här är min favorit dans över hela säsongen!! love på den <3


puss på dans


2010-09-01
21:50:59

träning

hemkommen ifrån träningen nu och fått i mig en macka :) träningen gick bra har många idéer som jag vill testa och hann med några av dom.

i morron vet jag inte vad som händer. någon som vill hitta på nått??

hoppas på att vm-dvderna kommer i morron oxå :D


snart är det dags för finalen i sytycd!! vet inte vem jag vill ska vinna.....älskar verkligen robert men gillar kent oxå. lauren får inte vinna..eller??


puss på show



2010-09-01
15:43:07

VM mer och mindre
inga VM-dvder idag heller....i morron måste dom komma! anna, sara och åsa fick sina igår.. jag vill oxå ha dom.
men jag får väl nöja mig med youtube ett tag till.

och mina fina kort så klart :)
frankrikes seniorduett. ME LIKE!!
 japansk junior - naoya moro världsmästare 2010
junior pallen tjejer
1: Sayaka Hongoh, Japan
senior pallen tjejer
1: Tomoe Nishigaki, Japan
junior pallen killar
1: Naoya Moro, Japan
senior pallen killar
1: Shuichi Kawazu, Japan
duett junior pallen
1: Japan
duett senior pallen
1: Japan
team pallen
1: Japan


måste lägga upp den här bilden igen och den kommer nog komma fler gånger. gillar den starkt!!
sara och jag med japans team :)


åsa och jag i väntan på att få mat
(saras kort)
chill på flyplatsen
(saras kort)

idag har jag inte gjort så mycket..sprungit dock så det är ju dktigt av mig :)

nu kom mamma hem. ska nog springa och säga hej.

träning ikväll med show!! tagga

puss på er