2011-09-29
00:10:19

Italy part 4

klockan (mobilen) ringer och vi går upp, gör iordning oss, och går ner för att äta frukost. upp till rummet igen som äntligen har lärt oss att öppna själva. packar ihop alla våra saker och checkar ut från hotellet. åker till träningshallen för att ha mera träning. vi tränade med landslagstränaren i rytmiskgymnastik och två av hennes gymnaster. dom var jätteduktiga och super viga. hon var däremot inte så rolig att träna för. hon kunde ingen engelska så pratade bara italienska med dom två tjejerna som bara visade hur vi skulle göra och hoppades att vi förstod. super tråkiga timmar som så klart gick jätte sakta. maria passade på att gå till gymmet mittemot och träna, simma och relaxa undertiden. efter lunchen så hade vi trix och mer contact material. så då blev det roligt igen! när träningen var slut så var det dags att åka mot flygplatsen. men innan vi åkte så hann vi byta om och jag lyckades då byta byxer på en italiensk parkeringsplats.
maria var väldigt van vid dom italienska vägarna och jag vid att läsa skyltarna så resan till flygplatsen gick "ganska" bra förutom....när vi stannade för att tanka så gav maria drix till han som hjälpte oss att tanka och då gav hon 1 euro och när hon skulle betala så saknades det precis 1euro så hon dök in i bilen för att sno 1euro från oss. lyckat att ge drix så man inte har rd att betala soppan till bilen. vi lyckade även med att itne frstå en vägtull där vi skulle tagit en biljett som vi sedan när vi kom till nästa tull skulle ge till han som jobbade där. vi tog ju inte biljetten eftersom vi inte föstod så han vart jättesur och skällde ut oss. tillslut fick vi betala och åka igenom men han var inte glad. när nästa tull med biljett kom så höll jag hårt i biljetten hela vägen. efter att vi åkt igenom sista tullen så är det kö hela vägen till flygplatsen vilket vi inte hade räknat med när vi räknade tiden. folk trängde sig jätte mycket och en bil höll på att köra in i oss när vi ätligen skulle svänga ur kön. vi satt i bilkön i säkert 45min och hade det inte varit kö hade det tagit högst 5min.
Vi kom till flygplatsen och gick direkt till shoppen för frida och lisa hade tjatat hela resan om att köpa i love italien tröjor. dock fanns det inga sånna men vi köpte var sin italy tisha och lite annat smått och gott. sen var flyget försenat iväg och det var turbulens flera gånger. lisa och frida satt på varsin sida av mig och skrämde upp varandra och jag försökte lugna ner dom. frida tycker sig höra i högtalarna att vi ska mellanlanda i kolmården och lisa har så mycket lock för öronen att hon trodde hon skulle dö. gissar på att dom andra i planet hade lika kul som jag av att lyssna på dom. när vi iaf kommer fram och har landat så kommer inte våra väskor....SKOJA! nae där var det slut på all otur och vi tog våra väskor och åkte hem.

Detta var våran Italytrip och det kan bara sammanfattas med att vi hade galet kul och vi överlevde passet!

puss på er frida, lisa och maria


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: